winactie

Win win win!

foto1

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een winactie voor jullie heb geregeld! Vandaag is het weer zover, je kunt namelijk een aantal super mooie producten winnen. De nieuwste droogshampoo van Aussie, Een Lipfinity van Max Factor, Lippotloden van GOSH, Lipsticks van The Body Shop en ga zo maar door! Het mooiste komt nog: je hoeft er namelijk bijna niets voor te doen.

foto2

De regels? Die zijn doodsimpel.

Aangezien ik deze winacties speciaal organiseer voor mijn lezeressen vind ik het wel zo leuk dat je me volgt op social media. Volg mij dus op:

Instagram
Twitter

Vervolgens laat je hier een comment achter dat je mee wil doen aan de winactie (en waarom je zou willen winnen!) en you’re in the game! De wedstrijd sluit 20 september 2014 22:00 en daarna zal ik een random winnaar uit de aanmeldingen plukken.

Good luck!

261 thoughts on “Win win win!”

 1. Hi,

  Ik vind je filmpjes en blogberichten super ! ga zo door!

  Hierbij wil ik aangeven dat ik meedoe met de winactie.

  Ik wil graag kans maken omdat de producten die je kunt winnen erg duur zijn en
  ik die nooit zou kunnen kopen

  XXX LAURA

 2. Hooooiiiii, (randomly enthousiasm)

  Ik doe heel graag mee (:
  Het lijkt me een keer leuk om iets te winnen qua winacties, het lukt me nooit!
  Ook zijn deze producten (voor mijn doen) best prijzig, en zou ik het dus niet snel zelf kopen.
  Het zou dus een leuke aanwinst zijn op mijn mini makeup-stash :)

  Liefs!

 3. Jaaa! Leuk.
  Ik volg je natuurlijk al een hele tijd op instagram en twitter!
  Ik maak graag een kansje omdat ik nu het schooljaar weer is begonnen er natuurlijk op en top uit wil zien! Dat geld wat ik dan weer bespaar kan ik uitgeven aan leuke dingen doen met vriendinnen! :)

 4. Hey,

  Wat een super leuke win-actie. Die foundation gebruik ik altijd, dus altijd handig als ik weer een back-up heb.
  En alle producten zijn echt megaaa leuk. Lief dat je dit doet voor je lezeressen. Is het ook erg als ik jou blog wel altijd lees, maar eigenlijk bijna nooit reageer hihi :$ Op je YB video’s reageer ik meestal wel maarja.

  & Ik ben dat meisje die jou za. 16 aug bij de Forever 21 zag in Amsterdam yeaaah! Je lijkt in het echt heel anders en LANG

  Ik volg je op social media.

 5. Ik wil graag winnen omdat ik een blog wil beginnen .
  Net zoals jij. Het was leuk op de beautygloss party om je te ontmoeten.
  Jij bent mijn grootste voorbeeld ik hou van je . ♥️

 6. Hoi Sharon,

  Leuke winactie!
  Bij deze zou ik dan ook graag deelnemen.

  De reden dat ik graag zou willen winnen, zijn vooral de lipsticks van de body shop.
  Ben hier al een tijdje benieuwd naar, maar elke keer als ik in de bodyshop in Breda sta, laat ik ze uiteindelijk toch liggen.

  Verder is je blog super.
  Ik kom zelf ook uit Breda, en je bent van mijn leeftijd en lengte! Vindt het daarom extra leuk je site te volgen!

  Succes met alles!

  Groetjes Lindsey

 7. Helloooo :)

  Echt superleuke producten!
  je blog is superleuk altijd!
  ik heb extreem vaak vet haar, echt super vies..
  de droogshampoo van andrelon werkt bij mij dus totaal niet,,
  misschien deze!:D
  Lieeefssss!♥
  p.s m’n foundation is bijna op, dit zou een leuke nieuwe zijn ;D
  Ineke onlangs geplaatst…Win win win!My Profile

 8. Hey Sharon!
  Wat een prachtige winactie, en wat heb je veel over voor je lezeressen, wauw! Ik vind je een topwijf, een enthousiaste blogger, en ik vind ook dat je er prachtig uitziet. Je filmpjes zijn zo fun, soms kijk ik er een hele dag naar en vind ik bij jou de perfecte tips en producten. Ik wil graag meedoen aan de winactie omdat de producten heel goed aansluiten bij de rest van mijn make-up stash. Bedankt voor alle tips die je me ooit hebt gegeven! Op instagram en twitter ben ik te volgen via dezelfde naam (zie site). Ga vooral door met alles wat je doet op je blog en ook met Femme! Liefs Marieke.

 9. Ik doe mee met de win actie, omdat ik heel graag eindelijk eens iets zou willen winnen. Ik ben wel een Belgische lezeres, dus ik hoop dat dat geen probleem is.
  En doe zo verder zou ik zeggen, je maakt echt hele leuke artikelen en filmpjes :)
  xxx

 10. Hi Sharon!
  Die keer dat ik je tegenkwam in de Primark in Nijmegen(op de lingerieafdeling,oeps) vond ik echt heel gaaf. Ik verwachtte al wel dat je uit de buurt van Nijmegen kwam, maar dat ik je ook echt tegen zou komen had ik al lang uitgesloten.
  Mede door jouw blog en youtube kanaal ben ik van een meisje dat alleen wat mascara draagt, naar een meisje gegaan wat best wel outgoing en eindelijk handig met oogschaduw is haha.
  And that’s the main reason why I want to join ;)
  xo

 11. hooiiii Sharon,

  Jij bent echt mijn favoriete ‘beauty/lifestyle blogger’! En wat leuk dat je weer een winactie houdt!:).

  Mijn haar wordt heel snel vet (irritatie;)) en deze droogshampoo heb ik nog nooit geprobeerd. en lip-producten winnen is natuurlijk altijd leuk :D!

  Ik kijk bijna elke dag op je blog en toen ik het ‘hipster on a budget’ artikel las werd ik helemaal blij. meteen naar de zeeman ervoor gefietst (in de oergezellige, Hollandse regen…)om de kussens te halen:).

  xxx Cecile :D

 12. super leuk, een winactie! ik doe graag mee!
  ik zit nu in de 2e en wil wat meer met make-up gaan “experimenteren”.
  ik draag nu alleen mascara. foundation vind ik maar niks. maar lip producten vind in super leuk!
  je blog en je video’s zijn super leuk! <3
  xx Anne

 13. Wooh echt een hele mooii win actie pakket!
  Ik doe heel graag mee met je winacties, ik vind je filmpjes op youtube echt super en natuurlijk ook je blog❤️
  En op het vrouwen kanaal: femme vind ik je filmpjes echt heel erg leuk om er na te kijken( ook van de andere femmes zijn de filmpjes super leuk)
  Ik heb zelf niet heel veel geld om te besteden aan makeup, daarom koop eerder bij essence en catrice dan max factor
  Het lijkt me echt super cool om een duurder makeup product toe tevoegen aan me minii makeup stash

  Byeexx en ga zo door!

 14. Ik doe mee! Mijn twitter is: httpflowers_ en mijn instagram: dani.que

  Ik zou graag willen winnen omdat ik houd van make up en deze producten heel graag zou willen uitproberen! :))

 15. Leuke winactie!
  Ik doe heel graag mee. Ik zou willen winnen because i love make-up, en het zijn goede, fijne producten. Dus ik wil WINNEN hihi!
  Ik volg je al op instagram :) Twitter heb ik helaas niet.

 16. Ik zou graag mee willen doen aan de winactie omdat ik winacties altijd heel leuk vind, alleen ik heb nog nooit gewonnen dus ik hoop dit keer wel :)

  Xx

 17. Hallo Sharon!
  Ten eerste wil ik even zeggen dat Brabant ruled!
  Daarnaast vind ik het super tof dat je een winactie zomaar organiseert. Ik zou graag willen winnen omdat ik de meeste van deze producten niet makkelijk kan krijgen aangezien ik in een hele kleine stad woon en een niet zo groot budget heb.

  Hopelijk maak je nog lang filmpjes.

  Kusjes,
  Maxine

 18. I’m so in! :D
  Ik volg je maar al te graag! (met @Sandrahpw)

  Waarom ik wil winnen?
  Waarom niet?
  Het zijn fantastische spulletjes die je weggeeft!
  Dingetjes die ik nog nooit heb geprobeerd of heb gebruikt!
  Eens moet de eerste keer zijn. Laat dat nu maar zijn dan, bij deze :D <3

 19. Heyy, super leuk dat je een winactie doet. Ik zal even vertellen waarom ik zou willen winnen. Ik ben nu ongeveer een jaar naar beautybloggers aan het kijken op youtube en elke dag op blogs. Maar ik heb eigenlijk nooit wat met de make-up tutorials of aanraders gedaan. En nu ben ik ongeveer 2 maanden bezig met echt make-up. En ik doe tutorials na of ik probeer niet alleen mascara maar echt uit mijn comfort zone te stappen. En ik hou echt van je tutorials en shoplogs. Ik probeer heel vaak je looks na te doen. En ik volg je al heel lang op insta en twitter hahah ik heet @amallutju. Ik heb je een tijdje terug een paar keer gepromoot en een fanmail toegestuurd. Dus ik hoop heel erg dat ik win. Maar ik gun het andere ook.

 20. Hooii sharoon ♥
  Super leuke winactiee, ik zou graag kans maken op deze spullen omdat ik graag wat make up wil weggeven/gooien en dan blijft er niet erg veel over en omdat dit niet de goedkoopste spulletjes zijn zou ik t super gaaf vinden om dit te winnen!!!!!!! Lieefss

 21. Hey Sharon,
  Ik dacht ik doe eens mee aan een wedstrijd wat helemaal niet van mijn gewoonte is.
  Ik heb onlangs beslist om met een vriendin een youtube kanaal te starten over beauty en fashion.
  We kennen elkaar nog niet lang maar we kwamen er achter dat we dezelfde interesses hebben.
  Het kwam er op neer dat we allebei naar jou keken op youtube en naar de meiden van Femme :)
  Jij was eigenlijk een grote inspiratie voor ons.
  Ik wil je bedanken daarvoor!

  Xoxo
  Rani ( uit België)

 22. heeeee !

  ik wil graag meedoen aan de win-actie ♥
  het zijn mooie producten ! maar ook best wel duur, dus daarm zou ik ze graag willen winnen!

  xxx julia

 23. Ik wil die spullen echt graag winnen!! De droogshampoo wil ik héél graag willen uitproberen en de foundation wil ik ook heel graag uitproberen. Ik hou sowieso van make up en wil dus ook erg graag mee doen aan deze win actie. X Suze

 24. Heeei Sharonx

  Super leuk dat je weer eens een winactie doet!

  Ook ik doe graag mee aan deze winactie, omdat ik heel erg fan ben van makeup en fashion en ik die producten ook een keer kan proberen.

  Je hebt altijd super leuke dingen op je blog. Ik lees en bekijk je berichten en filmpjes altijd. DIY vind ik ook altijd leuk om te kijken, ik haal daar altijd veel inspiraties uit. Jij ziet er ook altijd super verzorgd en mooi uit en ik ben zoo jaloers op jouw wenkbrauwen. Jij bent 1 van mijn favourite beautybloggers!

  Ik volgde je al op instagram en twitter.

  Liefs Andrea x

 25. Wat een super leuke winactie!
  Ik volg je al best lang en al je video’s zijn super leuk om te bekijken:)
  Ik doe mee met deze geweldige winactie:D
  Veel plezier iedereen!
  Liefs, Sara x

 26. Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee. In oktober heb ik een bruiloft van mijn zus, en deze producten kunnen mij helpen er fabulous uit te zien!
  Ga zo door met je site Sharon! Liefs, Thirza

 27. Hey Sharon,
  Ik volg nu al een tijdje je blog en vind dat je het super doet! Je bent al zo vooruit gegaan. Ik wil meedoen aan de winactie, omdat ik door jouw blog en andere blogs ook ben gaan bloggen. Ik merk dat ik er erg blij van word en vind het ook superleuk om te doen! Als ik zou winnen zou ik het gebruiken om te reviewen, en nog veel meer leuke dingen! Ook ben ik erg dankbaar voor je blog, omdat ik hierdoor zo gelukkig word! Ik heb echt respect voor je, want ik weet hoeveel werk erin zit. Blijf zo doorgaan, ik hou van je ❤
  Liefs Willemijn
  Willemijn onlangs geplaatst…back to school: what’s in my schoolbag?My Profile

 28. Hoi
  Ik kijk echt al jou video’s . Ik volg je ook al lang on instagram maar ik eigenlijk niet echt iets met Twitter ik kijk er niet echt veel op. Waarom ik zou willen winnen ? Ja eigenlijk heb ik niet echt veel beauty-producten die van mij zijn ( ik gebruik altijd die van mijn mama :)) maar ze heeft natuurlijk niet dezelfde huidskleur dus soms is dat niet echt handig. En ook natuurlijk omdat het nieuweschooljaar gaat beginnen (ik ga in België op school) en ik wil op mijn beste uitzien ;). Ik hoop dat ik een kans maak. Je bent echt een voorbeeld voor mij :*

 29. Hey!!
  Ik doe zeker mee & wil zooooo graag winnen =) Ecgt super tof dat je een winactie doet! Ik volg je op insta en twitter en je filmpjes op YouTube zijn echt GE-WEL-DIG!!!! Ik heb nog nooit zoiets gewonnen en zou graag willen winnen, maar natuurlijk gun ik het anderen ook.

  Liefs,
  Mij

 30. Heey ik zou graag willen meedoen aan de wedstrijd want die lipsticks en lipgloss zijn redelijk aan de prijzige kant en dat kan ik zelf nooit betalen want ik ben 14 jaar en het zijn hele leuk producten om mee te experimenteren! Ik volg je op twitter en op instagram:)

  Xxxxxx F

 31. Hele leuke winactie sharon! Moet ik ook nog een x gaan organiseren. Leuke producten. Sinds ik je bij femme heb gezien, ben ik ook je persoonlijke beautyblog gaan volgen, en je youtube kanaal. Ik vind dat je hele fijne filmpjes maakt!

  Ik zou dit pakket graag willen winnen, ik kan de meeste dingen goed gebruiken. De droogshampoo voor mijn snel vette haar, de lipsticks zou ik aan mijn moeder geven, ik wil haar graag eens een betere lippenstift cadeau geven als die van de etos of hema, hoewel die ook niet slecht zijn, maar zo’n lipstick van the body shop is net wat luxer.

  Lekkere geurtjes komen altijd van pas, en als de foundation de goede kleur voor mij zou zijn, zou ik echt super blij zijn! Helemaal omdat mijn huid nu echt wel ‘n goede foundation kan gebruiken.

  Liefs X
  ellen onlangs geplaatst…Aapies kijken in Burgers ZooMy Profile

 32. Hey!

  Ik doe mee met de winactie!

  Ik doe mee, omdat ik de dingen die je kan winnen heel mooi vind. Ik hou sowieso erg veel van make-up, maar omdat ik krap zit met geld kan ik niet zoveel kopen. Een vriendinnetje van mij maakte me een keer mooi op en het is ongelofelijk hoeveel zelfvertrouwen ik daar van kreeg, ik straalde, alleen maar door een mooie lipgloss en een goede foundation!

  En ik vind je gewoon een geweldige youtuber!

  X Marlou

 33. hi
  sharon je bent echt super en je filmpjes zijn echt super.
  ik volg je al best lang en je blijft altijd leuk!
  ik zou graag mee willen doen met de einactie
  liefs x

 34. Hey Sharon,

  Super leuke winactie!
  Ik volg al best een tijdje je blog, en je hebt hele mooie sfeerfilmpjes!
  Ik doe graag mee aan deze winactie, ik doe mee omdat het een leuk verjaardags cadeau zou zijn. Ik zou de producten zelf niet snel kopen, omdat ze best prijzig zijn en daarom leuk het mij leuk om ze misschien te winnen met deze winactie. Ik volg je op al je social media accounts, en natuurlijk je blog en youtube! Good luck everybody!

  Liefs ♥
  Esmée onlangs geplaatst…Its my birthday! (+winactie)My Profile

 35. Hey Sharon,

  Leuk dat je weer een winactie doet!
  Ik wil graag meedoen met deze winactie omdat ik thuis niet zoveel geld heb om producten te kopen.
  Ik zag deze foto staan met al die producten en dacht gelijk ;’ ik heb toch niet het geld om dit te kopen.’ Dus ik hoop dat ik deze winactie kan winnen zodat ik eens een keer goede make-up kan gebruiken!

  Groetjes Noa!

 36. ik wil super graag kans maken op dit pakket dan leer ik merken beter kennen.
  ik wil deze graag leren kennen omdat ik als beroep graag iets in de hair&beauty wil gaan doen xxx Zoe

 37. Hoihoi, ik zou heel graag meedoen met deze winactie, omdat alle producten me erg fijn lijken en ik er zelfs een paar al graag zou willen kopen haha. Ik volg je op insta en twitter en zou het supertof vinden als je mij uitkoos! X Marie ♡

 38. Yeeh! Een winactie!
  Ik doe mee omdat ik onwijs benieuwd ben naar de producten die je kan winnen. Ik heb geen enkele al een keer gebruikt, en ik wil ze heel erg graag een keer gaan gebruiken :)
  Ik volg je op Instagram en Twitter en lees met plezier al je tweets en bekijk je foto’s!
  x

 39. Hoi! Wat een leuk pakketje, ik zou dit graag willen winnen voor mijn zusje, omdat ze nu een beetje make-up aan het gebruiken is. En ik vind dit wel een heel leuk pakketje, om dat dan aan haar te geven!

 40. Hee sharon, ik wil heel graag meedoen met deze winactie ! Omdat ik heel veel van make up hou en ik heb niet een heel groot budget :) haha, en ik wil dit jaar ook wat make uo gaan dragen en ik heb nog niks gekocht dus dit leek me best handig:)) veel liefss voor jou sharon je bent echt een toppertje
  Xxxisa
  isa onlangs geplaatst…Win win win!My Profile

 41. Hey Sharon

  Super leuke winactie met super leuke dingen! De lipfinity zou ik niet gebruiken en mijn moeder gebruikt die wel dus die zou ik aan haar geven. Ik doe zeker mee!

  xx

 42. Wat een ontzettend leuke winactie :D
  Ik volg je al op beide social media :)

  Ik doe ontzettend graag mee! Mijn studentenbudget laat het mij niet toe om veel van deze producten te kopen dus het zou geweldig zijn om ze te winnen! :D

  Liefs

 43. Lijkt me leuk om te winnen, omdat ik de producten heel leuk vind.. en ik graag mijn make-up collectie aanvul omdat ik het dageljjks gebruik

  Ik doe mee !!

 44. Je bent mijn favo blogger en youtuber en wil je dol graag een keer zien want dan komt me droom uit!
  Ik wil graag winnen ten eerste omdat ik nog nooit wat heb gewonnen en ten tweede ik vind alles super geweldig!
  En ten derde omdat ik een blog en een youtube kanaal heb waarop ik (als ik win natuurlijk) het zou willen revieuwen.
  Loves kirsten xxx

 45. Hey!
  Ik doe zeker mee met de winactie :)

  Ik ken niet zo veel van dat soort producten en het zou fijn zijn om er enkele beter te leren kennen, zodat ik weet welke merken goed zijn. En ik ben er zeker van dat deze producten die jij hebt uigekozen super zijn!

  Ik volg jou blog en youtubekanaal al een hele tijd en het zou natuurlijk super leuk zijn om deze actie te winnen.

  Vele groetjes van Leen, en doe verder zoals je bezig bent! xxx

 46. Super leuke winactie sharon! Ik doe ook zeker mee! Echt super leuke verzorgings en beauty producten! Ik volgde je al op instagram en twitter! :)
  Echt heel lief dat je z’n leuk pakket weg geeft! Liefs kim xx

 47. Ik vind dit echt een super leuke win actie!

  ik wil dit heel graag winnen want ik vind deze actie super leuk, deze producten zou ik heel graag willen uitproberen! en ik vind jou natuurlijk ook heel leuk ik volg je overal op. ik volg je op femme en op je gewone kanaal jou filmpjes zijn super!!

  xx

  Instagram: Michellevanbijnen
  Twitter: Mvanbijnen

 48. Heeee x

  Ik doe heel graag mee aan deze winactie!
  Het zijn speciale producten van goede merken.
  Ik ben heel erg fan van de body shop en GOSH,
  Ik hoop dat ik daarom deze winactie win :)

  xxx Myrna

 49. HEEY SHARON!!

  ik zou dolgraag willen winnen, ik win nooit wat haha.
  ik ben een beauty blog aan t opstarten. vooral met budget producten haha.
  ik ben al heel lang aan t sparen voor deze producten maar ik krijg het geld niet bij elkaar…
  ik volg je echt al heel erg lang op youtube en heb al je video’s gezien. op instagram en twitter volg ik je nog niet heel erg lang.
  maar ik vind je video’s echt super leuk om naar te kijken!

  ik hoop heel erg dat ik win :)

 50. hey sharon
  ik zou graag meedoen aan deze winactie maar ik woon in België . daarom is mijn vraag ook kan/mag ik meedoen aan deze winactie????
  Ik volg u nu al een aantal maanden en u filmpjes zijn echt super en ook heel leerrijk voor de filmpjes over reizen enzo

  ik hoop dat ik aan deze winactie mag deelnemen en misschien ook wel win dat zou echt super zijn

 51. Yay! Ik doe mee! Ik volg je op twitter en instagram!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik 1,5 maand geleden ben begonnen met bloggen en dat is iets wat ik súper leuk vind! Daarom lijkt het me erg leuk om over deze producten te schrijven!
  Ook begint het nieuwe schooljaar weer en om die pijn toch een beetje te verzachten en nog mooier tevoorschijn te komen lijkt het me mega awesome om te winnen! :)

  Ik ben benieuwd naar de winnaar!
  Fiekefairy onlangs geplaatst…Back to school lookMy Profile

 52. wauw Sharon!
  wat een mooie producten.
  zulke producten zou ik zelf nooit kopen, omdat ze te duur zijn.
  daarom doe ik graag mee aan deze win actie.
  ik volgde je al op twitter en instagram, dus is dit maar een kleine moeite.
  ik vind dat je een super mooie blog hebt!
  ik doe mee!

  Veel Liefs Jiske!

 53. Hoi Sharon,

  Ik doe graag mee met de winactie! De laatste 2 jaar volg ik allerlij beautybloggers wat ik ontzettend leuk vind. Tot nu toe heb ik al veel tips geleerd! Ik interesseer me steeds meer in makeup en vind het leuk om nieuwe producten en merken uit te proberen. Ik zou daarom al deze producten super graag willen winnen!

  xx

 54. Hey!

  Je hebt een super leuke blog :)
  Lijkt me wel leuk omdat te winnen :)
  Ik hou van beauty, vooral van lipsticks :)
  Doe vooral zo verder en ken jij misschien nog leuke belgische bloggers?

  Groetjes!xxxx

 55. hoi!super leuke winactie!!! <3
  Ik wil heel graag winnen omdat ik altijd in ben voor nieuwe producten om te testen! Ik volg je al heel lang op twitter en socialmedia dus dat zit goed !
  liefs willemijn

 56. Jaa leuk!! Ik volg je op beide al dus alleen een comment achter laten is dan een eitje. Zie al erg leuke producten tussen de winactie staan waar ik mijn zusjes ook erg blij mee kan maken:)
  Because sharing is fun!!

 57. Superleuke actie Sharon!
  Ik wil heel graag meedoen!
  Vanwege het op vakantie zijn geweest zit ik op een krap budget voor makeup en heb ik mijn voorraad een beetje verwaarloost.. Ik zou het super vinden om te winnen zodat ik weer fris het nieuwe schooljaar kan beginnen met nieuwe producten!
  Veel liefs, Scarlett

 58. Yay! Een winactie! Ik volgde je al op twitter en instagram :) Ik zou dolgraag willen winnen omdat dit mij echt super leuke producten lijken en omdat ik graag iets over deze producten zou willen schrijven op mijn blog! Zeker nu ik meer ben gaan bloggen :)
  Iedereen veel succes!
  Lifes, Idhuna.
  Idhuna onlangs geplaatst…Update blog!My Profile

 59. Hey!

  Leuke winactie, er zitten leuke producten tussen!
  Ik vind het altijd leuk om aan winacties mee te doen, ookal is de kans klein
  dat je er tussen uit wordt gekozen.

  Maar goed, niet geschoten is altijd mis, zullen we maar zeggen ;)

  Liefs, xx

 60. Hee,
  Ik vind je filmpjes en blogberichten super leuk !
  En je hebt hele leuke dingen in deze winactie dus ik doe ook mee !
  Ik volgde je al op instagram,

 61. Wauw, wat een super leuke winactie! Ik doe mee :)
  Ik volg je op Instagram maar ik kan je niet volgen op Twitter want ik heb geen twitter.

  Het zijn echt mooie producten en ik zou ze graag reviewen voor mijn blog!

  Liefs❤

 62. Heey, super leuke winactie! Ik volgde je al op instagram en twitter. Ik zou heel graag het pakket willen winnen, omdat ik graag nieuwe priducten uit probeer, zodat ik de beste kan uitkiezen na een tijdje. En dat ik die dan regelmatig kan kopen.
  Veel succes met het uitzoeken van een winnaar

 63. heyy

  wat leukk!! een winactie ik zou het leuk vinden om te winnen want ik wil heel graag die aussie droogshampoo en die maxfactor 3 in 1 foundation willen proberen groetjess sederique(:

 64. Wat een leuke winactie! Ik volgde je al op Twitter en Instagram :). Ik doe zeker mee en zou heel graag willen winnen! O.a. ook omdat ik volgend schooljaar er dan weer helemaal leuk uitzie :).

 65. Hey, Ik ben Imke. Je filmpjes inspireren mij heel erg ! Doe zo verder!
  Maar dit is niet de reden van deze reactie, zoals vele van je bezoekers interesseert je winactie mij enorm!
  Waarom zou ik deze winactie heel graag winnen?
  Omdat ik net als vele meisjes “verslaafd” ben aan beauty producten. Of het nu om make up gaat of om verzorgingsproducten ik hou er van ! Maar ik ben nog een student. Dus mijn portemonnee vindt mijn passie voor beauty , fashion, lifestyle,..
  Niet zo leuk! Dus zou dit een heel leuk extraatje zijn.
  Hier mee zou ik ook leuke back to school loods kunnen maken en schitteren op mijn nieuwe school.
  Ik ga namelijk aan een opleiding voor leerkracht lager onderwijs beginnen.
  Dus dan moet ik er natuurlijk goed uit zien hè op mijn eerste schooldag!
  Let’s hope dat je mij gekozen hebt en anders ben ik heel zeker dat je een andere meid heel gelukkig maakt!
  Veel succes iedereen!
  -Imke M.

 66. Hey ik kijk altijd je filmpjes en zou het leuk vinden om te winnen want ik zou zulke dingen nooit zelf kopen xd
  Xxxx Kirsten
  Ps ik vind je filmpjes heel leuk x

 67. ik wil graag meedoen omdat ik make up heel leuk vind maar ik moet alles zelf betalen en dat kan ik niet. Ik kan soms iets van essence kopen maar daar blijft het dan bij.

  xxx Anne

 68. Jaaa ik volg je op instagram, waar je altijd hele mooie foto’s hebt, en nu dus ook op twitter! :)
  Ik doe graag mee, omdat ik eigenlijk pas een jaar echt make up ben gaan dragen, en ja ik ben 18 ;o, dus ik wil graag wat meer goede producten! Ook een droogshampoo kan ik goed gebruiken, want mijn haar is helaas ontzettend snel vet :(
  Ik hoop dat ik win! :):)
  Groetjes

 69. Ik vind het heel tof dat je dit doet, en ook super lief. Ik was altijd al een trouwe fan en volgde je dus al op social media. Ik zou het zelf heel graag willen winnen omdat ik zelf niet het budget heb voor veel make-up, terwijl dat echt mijn passie is. Helaas kan ik daardoor niet veel producten reviewen voor mijn blog, wat echt heel jammer is. Ook begint mijn make-up zelf op te raken en het geld heb ik gewoon niet voor nieuwe make-up. Ook is het wel tof dat ik op 18 september jarig ben, en eigenlijk zou het dan een soort van laat verjaardagscadeautje zijn. Yaay.
  Rahma onlangs geplaatst…Sale ShoplogMy Profile

 70. Wat een mooie producten, zeg! Ik wil graag meedoen :)
  Ik zou graag willen winnen omdat het gewoon een erg mooi pakket is, en ik (als arme student) vaak moet besparen op make up…
  Oh, en ik volgde je overal al ;)
  Liefs.

 71. Ik wil mee doen.

  ik vind je filmpjes zo leuk om te kijken omdat je altijd zo vrolijk bent en het allemaal zo leuk vertelt. Ik zou al deze producten, die allerlei bloggers al hebben gereviewd, graag willen proberen.

  xx

 72. Hoi Sharon! Ik doe graag mee met deze winactie!
  Veel producten zijn best duur, maar de duurdere producten zijn meestal wel beter maar voor mij wat onbetaalbaar.
  Daarom zou ik het leuk vinden als ik dit zou mogen winnen!

  Je blog en YouTube kanaal is geweldig en je bent echt een voorbeeld voor me

  Groetjes Nicole

 73. Hoi Sharon!!

  Wat een super leuke winactie!

  Hierbij meld ik me aan om mee te doen.
  Ik zou super graag de producten willen winnen, omdat ze voor mij te duur zijn en omdat heel veel bloggers die ik volg over deze producten een review geschreven hebben. Ik zou ze dus super graag eens willen uitproberen!

  Groetjes Gaby

 74. Heey sharon, super leuk dat je weer eens een win actie doet!
  Ik volg je al best wel een tijd op je blog maar ook op youtube en vindt jou uit de femme
  meiden de leukste en spontaanste, alhoewel jullie alle 5 super leuk zijn.
  De reden waarom ik graag deze win actie wil winnen is omdat ik per maand €45,- kleed geld krijg waar ik alles van moet kopen (denk aan: cadeautjes, kleren, telefoon abonnement, make-up etc.).het is me tot nu toe nog niet gelukt om mijn moeder over te halen om het te verhogen. Ik hou super veel van make-up en ben best wel een tutje alleen heb ik niet echt een groot buddget waar ik dan nog eens make-up van kan halen. Aangezien jij veel verstant hebt van beauty en altijd super mooie looks maakt neem ik aan dat dit echt top producten zijn.

  Xx Maren.

 75. Wauwww! Wat een super leuke winactie, echt gave producten!
  De producte lijken me echt geweldig, ik doe dus heel graag mee!
  Ik volg je op Instagram en Twitter:
  Twitter: KimBakkerx
  Instagram: xkimbakkerx

  Succes allemaal!
  Liefs Kim

 76. Lieve Sharon ik volg je blog al lang met plezier het lijkt me dan ook super leuk om zo leuk pakket met prachtige producten te winnen en trouwens ik vind je blog geweldig!!! !♡♡♡

 77. Ik doe heel graag mee aan je winactie! Ik wil graag winnen omdat alle producten me super leuk en fijn lijken en ik er ook super goede reviews over heb gelezen en omdat ik al super lang een maxfactor lipfinity wil proberen maar ik ze toch steeds net iets te duur vind.

  xxx Michelle.

 78. lieve sharon,
  Ik wil deze winactie heel graag winnen omdat ik kijk altijd jou filmpje en ik ben een fan van jou.
  Ik vindt jou filmpjes erg leuk om te kijken, ik volg je ook op instagram.
  En als ik die winactie zou winnen zou ik er heel erg blij mee zijn!

 79. Uiteraard doe ook ik mee aan deze leuke win-actie! En waarom ik mee doe? nou woe wil er nou niet zulke gave producten ontvangen als je zo van make-up houdt, ik wel in ieder geval! en daarom zou ik ontzettend graag willen winnen. alleen heb ik geen twitter en kan ik je dus ook niet volgen, en op insta volde ik je al.

 80. ik wil ook graag mee doen!
  ik zou dit pakketje heel graag willen winnen omdat ik al me make-up zelf moet betalen en vind dure producten zo leuk om uit te proberen alleen heb het geld er amper voor helaas :(
  xxx melanie

 81. Uiteraard doe ook ik mee aan deze leuke win-actie! En waarom ik wil winnen? Dat is voor mij niet zo moeilijk, want wie wil er nou niet zulke leuke producten winnen als je zo van ‘beauty’ houd, nou ik wel in ieder geval! En dat is dus waarom ik zo ontzettend graag zou willen winnen;) twitter heb ik niet dus kan ik je ook niet volgen maar op insta volg ik je wel, al een hele tijd trouwens! Maargoed, ik hoop dat ik aan je eisen voldoe;) en dus ook nog kans maak op die leuke producten!
  Marlize onlangs geplaatst…Periode van ziekte beschreven.My Profile

 82. Hey Sharon!
  Ik volg je blog (en instagram!) al een tijdje en vooral je budget tips vind ik zo leuk! (lees action dekbed en zeeman kussentjes haha). Met een eigen studentenkamer in Groningen vind ik zulke tips super handig! :)
  Ik was helemaal excited toen ik vrijdag je instagram post vanuit Antwerpen zag! Ik zat op dat zelfde tijdstip bij het restaurant ernaast! Ik zag je foto pas toen we weer op de hotelkamer waren jammer genoeg, anders had ik even hoi gezegd haha!
  Leuke winactie! Ik volg je nu ook op twitter (deed ik nog niet, oeps)!

 83. Heey,

  Ik volg je blog nu al een tijdje, en ik ben echt een groot fan. Ik wil graag winnen omdat ik de droogshampoo van aussie graag een keer wil uitproberen en de rest me ook heel fijn lijkt.
  Wat een leuke winactie!

  Xx Naomi

 84. ik doe mee (ik volgde je alle op insta en op twitter)
  ik wil winnen omdat ik jou een super blogger en youtuber vindt en het zijn super leuke prijzen :D
  x

 85. Heee Sharon!

  Ik wil even zeggen dat ik het heel leuk van je vindt dat je zo’n winactie regelt, je bent niet zo’n beautyblogger die alle producten die je opgestuurd krijgt zelf houd. Je gunt het anderen ook.
  Ik wil graag meedoen met de winactie omdat ik het leuk vind om mezelf op te maken. Ik wil graag nieuwe dingen uitproberen.
  Ik hoop dat ik een kans maak!
  Bedankt.

  Groetjes Maaike
  XOXO

 86. Hey,

  Wat super leuk dat je weer eens een winactie doet met onwijs leuke producten! Daarom doe ik toch maar weer een poging, want wie wil dit nou niet!..
  Ik vind het super leuk dat jullie FEMME zijn gestart, want daarvoor volgde/kende ik je nog niet. Als jullie dat niet hadden gedaan had ik een hele leuke beautysite gemist in mijn dagelijkse routine (als dat bestaat hihi :D) Dus daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor.
  Ik vind je persoonlijkheid heel leuk en spontaan, en dat is iets wat ik heel belangrijk vind.
  Ik hoop dat je nog lang blijft bloggen, ga zo door want je doet het echt heel leuk!
  Ik hoop dat ik de producten win, want hoe leuk zou het zijn dit nieuwe schooljaar te beginnen op een nieuwe school met nieuwe producten!

  Veel liefs,

  Kiara

 87. Hiiii shar :D

  Ik ben echt dol op je filmpjes en doe natuurlijk mee met je giveaway.
  Heel lief dat je dat voor ons wil doen!
  Ik hoop degene die het wint er heel blij mee is!
  Ik heb een vraagje zou je misschien get the looks video’s maken van bijvoorbeeld films en series?
  Of een less is more video?

  Kiss Iris XX

 88. Ik ben echt verslaafd aan je filmpjes! Ik vind ze zoooo tof en ik wil hierbij heel graag mee doen aan de win actie! Het lijkt me leuk om eens iets wat duurdere producten te gebruiken ik gebruik nu alleen producten van de action omdat ik niet veel meer kan betalen haha daarom wil ik supppeerrrr graag mee doen aan de win actie xx

 89. Ik doe graag mee! Er zitten namelijk een aantal producten waar ik erg benieuwd naar ben (en die droogshampoo komt natuurlijk áltijd van pas in noodsituaties ;) Ik volg je natuurlijk op instagram & twitter.

 90. Hoi sharon,
  Je filmpjes op youtube zijn echt super leuk .
  Waarom zou ik willen winnen ik loop een folderwijk en ik heb daarmee ong tegen de 35 a 40.00 euro per maand of soms minder ik ben echt een beautyfan en meestal is al me geld na die maand op kort samengevat ik zou graag nieuwe producten willen testen en dat kan nu gr alissia

 91. Ik doe heuuul graag mee!
  De reden? Niet heel erg origineel ofzo iets,
  maar het lijkt me gewoon erg leuk die producten te krijgen,
  omdat ik ze zelf niet zo snel zou kopen (door de prijs, kben ook maar een scholier haha).
  Liefs

 92. Ik volg je al een lange tijd op Instagram en Twitter! En ik zou graag willen winnen gewoon omdat ik winnen leuk vind haha (en omdat ik op meerdere blogs zulke mooie en dure producten voorbij zie komen maar zelf het toch altijd maar bij Essence houdt)!

 93. Ik volg je op instagram met @mindcontrolify en op twitter met @johannavandervo. :) Ik doe mee omdat het allemaal erg leuke producten zijn. Die lipfinity wil ik namelijk al langer uitproberen en die foundation gebruik ik dagelijks!

  Liefs

 94. Hartstikke lief dat je dit doet sharon !
  En waaauw wat een mooie producten. Die wil iedereen wel winnen, wie niet? Haha.
  Ik doe heeel graag mee, want met een heel jaar er weer tegenaan kun je ook best wat verzorging gebruiken :) En aangezien ik veel van deze producten nooit gehad heb, zou ik ze heel graag eens willen hebben ! Wie weet,fingers crossed xx

 95. Hoi Sharon, ik volg je site nu al een tijdje en vind het erg leuk om je artikelen te lezen. Vooral degene over je slaapkamer (inrichten), omdat ik sinds kort samenwoon met m’n vriend. We hebben een (kleding)kamer, waar een hoekje voor mij is ingericht met make-up. Hiervoor heb ik een grotere kast gekocht en sinds dien heb ik plek om mijn stash uit te breiden. Dus ik doe mee, niet geschoten is altijd mis. Liefs.

 96. Heey !

  Ik volg je nu een tijdje op youtube en bloglovin en ik vind jou style helemaal super ! Wat gebruik je trouwens allemaal in je haar? Het zit altijd zo perfect messy :)
  Ik doe ook mee aan de winactie, ik wil al zo lang die aussie droogshampoo uitproberen maar elke keer als ik in de kruitvat kom is hij uitverkocht :( De andere spullen van de winactie zijn ook superleuk :)

  Xx
  Majorie

 97. super leuk dat je weer eens een winactie doet!
  Ik krijg weinig eakgeld ( hoe kun je overleven met maar 1 euro per week??)
  en daardoor koop ik altijd budgetproducten en toen ik de producten zag die je nu kan winnen, moest ik even naar adem happen.
  Max Factor, mijn lievelingsmerk! Maar veel te duur voor mijn budget.
  Als ik zo’n product wil kopen moet ik er lang voor sparen, daarom zou het leuk zijn moest ik dit winnen.

  x Lina

 98. Heeei Sharon :) x

  Ik ben echt een super grote fan van jou :) Je maakt je videos en je blogberichten altijd zo mooi. Je ziet er altijd super verzorgd en netjes uit en ik vind jouw kledingstijl super tof. Later zou ik ook graag beautyblogger willen worden ;) ik haal veel inspiraties uit jouw blog.

  Ook ik doe mee aan de winactie! Ik zou zoo graag een keer alle producten willen gaan proberen. Ik ben echt verslaaft aan makeup en fashion :)

  Ik volg je al op social media.

  Liefs, Renate x

 99. Hey
  Ik zou super graag willen winnen want ik ben helemaal gek van beauty
  Ik volg je wel op instagram maar ik heb geen twitter dus dat vind ik echt heel jammer
  Ik vind je filmpjes echt heel leuk !

  X lieke

 100. Hoi Sharon!
  Al die producten vind ik allemaal echt super leuk!
  Ik wil al heel lang Droog shampoo omdat mijn haar heel snel vet word, maar ik vind droogshampoo altijd een beetje duur .
  En al die andere producten er ook allemaal echt super goed uitzien!

  Wietskeee

 101. Ik doe mee omdat de producten er super nice uitzien! Ik bekijk jou blog erg graag en ik vind je zo’n leuke blogger. Ik vind het super lief dat je alweer een winactie voor ons hebt. Ik heb die producten altijd al willen proberen :)
  X carlijne

 102. heeyy

  wat leukk!! en winactie ik zou graag willen winnen want ik wil heel graag die aussie en die foundation uitproberen de de andere producten lijken me ook heel fijn ik vindt gosh altijd een fijn merk ik gebruik gosh velvet touch eyprimer
  altijd voor oogschaduw basis gosh is bij ons uit het assortiment wel jammer
  groetjes sederique

 103. Wauw, wat een super leuke winactie! Daar wil ik natuurlijk aan meedoen. Vooral de lipproducten spreken mij aan. En natuurlijk ben ik ook benieuwd naar de andere producten! Ik volg je natuurlijk ook al een tijdje op twitter en op instagram.

 104. Ik heb geen Twitter maar wel insta dus ik hoop dat het telt. Ik zou graag willen winnen omdat ik eigenlijk aleen essence dingen kan kopen. Omdat ik nog niet mag werken en maar 1 euro per week krijg.
  XXX lisa

 105. Hoi Sharon! Ik zou graag meedoen aan de winactie omdat er wel enkele dingen tussen zitten die ik echt graag zou willen hebben, maar die toch niet al te goedkoop zijn. Ik heb echter geen Twitter (omdat dat mij gewoon echt niet aanspreekt), dus daarop kan ik je niet volgen, maar op instagram volg ik je wel, dus ik hoop dat ik toch mag meedoen :)
  xx

 106. Hey Sharon, wat een leuke winactie! Ik heb je op beide social media accounts gevolgd! Ik zou het leuk vinden om deze artikelen te winnen omdat ze nog al prijzig zijn en omdat ze (volgens mij) geen Aussie producten verkopen! :)

 107. wow echt geweldig ik volg je op instagram twitter bloglovin en ben geabonneerd op je youtube kanaal. Ik vind het supertof dat je dit doet. Ik woon in belgie dus heb geen kans van aussie producten en lipfinity van max factor vind ik echt supercool ik hoop dat ik win natuurlijk vele groetjes Alyssa xxx

 108. Mooie producten (doe niet mee), aangezien ik haast geen make/up gebruik. Had anders wel dat aussie product willen testen.

  Xxxxxxxxxxxxxxx (hahah sorry)

 109. Hee,
  superleuke winactie! Ik heb helaas geen instagram, maar op twitter volg ik je natuurlijk al. Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat het me allemaal leuke producten lijken die ik graag wil uitproberen. Ja, echt origineel is het niet, maar het nou eenmaal zo… ;p

 110. Hey Sharon, Waauw wat een prachtige producten. Ik doe mee. Het zijn eigenlijk allemaal producten waar ik zo veel over heb gehoord maar om de een of andere reden kom ik altijd weer uit bij Essence of Catrice. Het is tijd om out of my box te denken.

 111. hey Sharon,
  ik zou graag willen winnen, omdat ik de spullen gewoon graag wil hebben :3 origineel antwoord, I know. ik volg je trouwens al op twitter en instagram, dus dat zit goed ;P xx

 112. Je hebt altijd zulke prachtige winacties! Daarom geef ik hierbij aan dat ik graag mee wil doen met de winactie. Ik zou er dolgraag een keer een willen winnen puur omdat de winactie van jou is! <3 Mijn zus en ik kijken altijd je filmpjes en artikels! We zijn groot fan van je Sharon. Je doet het echt super en ga zo door! Liefs Marlous

 113. Wat een heerlijke producten. Ik wil wel winnen om de herfst kleurrijk en als beauty door te komen. Ik volg je via Twitter en Instagram. Veel liefs, Tessa

 114. aaah superleuk winactie Sharon en zou er echt superblij mee zijn mocht ik hem winnen! Ik volgde je al op Twitter (@misscraftsy) en ben je nu ook gaan volgen op Instagram (@misscraftsynl). Ik moet sowieso meer mensen gaan volgen daar haha!

 115. Ik wil graag mee doen met je winactie. Ik zou graag winnen omdat de producten voor mij best zijn, en het zou leuk zijn om ze te hebben. Ik vind je blogposts en filmpjes echt leuk, vooral als het gaat om de decoratie van je kamer. Ik ben daar zelf namelijk ook best wel mee bezig.

  xx

 116. Ik wil mee doen en ik wil winnen om twee redenen een ik win nooit een winactie die ik leuk vindt of met leuke spullen(ik vindt deze spullen wel mooi) en de 2de reden ik mag nooit zulke spullen kopen ik weet niet waarom maar mag dat nooit en er is nog den derde ik vindt jou filmpjes super ik kijk alle filmpjes (zolang ik je al volg natuurlijk) en afentoe je blog omdat ik een ipad heb en dan is het handiger via youtube maar het is ook leuk om toch afentoe op je blog te zitten zoals nu

  Liefs XXX i

 117. Ik volg als je social media al (misschien niet op mijn de social media van mijn blog omdat ik er niet op zit maar wel op mijn persoonlijke social media)
  Ik doe mee. Aan gezien ik (bijna) niks heb van maku up en zo en ik heb vooral geen droogshampo.
  En ik win nooit iets dus als ik dit keer win is dat fijn.
  Eva onlangs geplaatst…mini shoplog + mini reviewMy Profile

 118. Ik doe graag mee ! Ik mag graag naar je filmpjes en blogs kijken, je bent zo lekker spontaan en jezelf ! Dat maakt het een stuk aangenamer om naar filmpjes te kijken ! Ik ben fan! Erg leuk!
  Door jou probeer ik ook nieuwe producten, natuurlijk wel na een review ! Op het moment ben ik bezig met het volume filmpje jjouw kapsel na te maken ! Leuk leuk !
  Groetjesssss
  Sanne onlangs geplaatst…Happy Highlights My Profile

 119. ♥heei Sharon, ik doe graag mee met deze leuke winactie! ik wil graag winnen omdat ik het super leuke make-up vind en ik nog nooit Aussi heb gebruikt, maar ik hoor veel beautybloggers er over en die zijn vaak enthousiast! ik volg je op instagram en twitter. je bent een super leuke beautyblogger!♥

 120. ik kijk al best je filmpjes op youtube en lees je blog vaak. ik zou heel graag willen winnen omdat ik makeup leuk vind en veel goede reacties hoor over de producten maar ze te duur zijn. ik volg je op instagram en twitter. hopen dat ik win

 121. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Natuurlijk volg ik je waar kan, al ben ik momenteel weinig actief op Twitter vanwege gezondheidsproblemen
  Het zou heerlijk zijn om te winnen, want wat is er leuker om verwend te worden met zo’n leuk beautypakket? :-)

 122. Leuke winactie!! Natuurlijk volg ik je al op Twitter en instagram dus ik doe graag mee. De lipproducten geef ik aan mijn moeder, die is daar gek op en verdient het. En ik zelf ben vooral heel erg benieuwd naar de droogshampoo!

 123. ik doe mee! ik heb dit jaar net mijn diploma gehaald voor schoonheidsspecialiste, en ik vind het leuk op nieuwe producten te proberen. vooral de foundation spreekt me aan. ik heb zelf best een moeilijke huid en ben nog altijd opzoek naar de perfecte foundation.

 124. Lieve Sharon,

  super lief dat je dit zomaar weer eens voor ons doet en regelt.
  Ik ben echt super benieuwd naar die pakket!
  Vooral omdat ik eigenlijk nieuw ben in de make-up wereld ben en ik alles natuurlijk graag uit wil proberen. Ook heb ik zóveel goeds gehoord over de ‘Aussie Dry Shampoo’ en zou ik het zelf ook graag willen proberen.
  Het is echt een prachtig pakket en je gaat er sowieso iemand heel erg blij mee maken!

  Xx Anissa

 125. hallo Sharon!
  natuurlijk volg ik jou op Instagram & Twitter!
  en natuurlijk doe ik mee met deze win actie, want niet geschoten is altijd mis, toch?
  de producten die je weggeeft lijken mij echt fijn omdat ik er veel goeie reviews erover gelezen heb.
  dus vandaar dat ik het leuk zou vinden om die producten ook in huis te hebben. hihi

 126. Hi! Wat onwijs lief dat je dit doet voor je volgers. Echt tof! Keep blogging please ;) ik ben vooral fan van je youtube video, vooral die outfitvideo was echt mooi gedaan. Wat een mooie producten heb je trouwens uitgekozen. Volgen is allang gebeurd liefs

 127. Hey Sharon!
  Ik wil even zeggen dat ik je filmpjes op youtube en je blog super vindt,en dat ik al heel wat heb bijgeleerd. Bij deze wil ik ook nog laten weten dat ik mee wil doen aan deze win actie.

  Vriendelijke grt

 128. Heey Sharon,

  Ik wil als eerst zeggen dat je hele leuke video’s maak op youtube :)
  Ik doe mee en waarom ik heel graag wil winnen is, want ik hou erg heel veel van beautyproducten maar meestal koop ik dan van die goedkope producten en max factor is dan wel een beetje aan de dure kant daarom zou ik heel erg blij zijn als ik dit zou winnen en het is dan extra leuk om ze uit te proberen. Dus als ik dit zou winnen zou dit mijn eerste max factor producten zijn :) Ik volg je op twitter en instagram. Twitter is @Anshje en instagram is @angeliem_ Kusjes Angelie
  Angelie onlangs geplaatst…Win win win!My Profile

 129. Ik zou heel graag willen winnen!
  Op instagram en twitter volg ik je al een hele tijd dus dit hoef ik niet meer te doen. Het is een pakket dat ik goed zou kunnen gebruiken en waar ik veel plezier mee zal hebben als het in mijn kamer staat :)

  Liefs,
  Maxime

 130. Hey Sharon,
  Ik doe mee ik vind je blog en je filmpjes super leuk erg lief dat je dit doet voor je volgers ik volg je al best lang en dit is een super leuke winactie en ik wil graag winnen omdat ik heel erg van make-up hou en ik nog nooit iets heb gewonnen en het is een paket dat heel duur is en ik niet snel zou kopen maar ik goed zou kunnen gebruiken en waarmee ik veel plezier mee zou hebben.

  Liefs,
  Dilshani

 131. Super leuk sharon!
  Je blijft echt een van mijn favo bloggers vooral omdat je zo lekker spontaan en vrolijk bent!
  En diy filmpjes zijn zooo leuk!
  Ik volgde je al op insta :)

  Groetjes ,
  Maaike

 132. Super leuke winactie! Ik doe graag mee omdat het me gewoon super leuke en fijne producten lijken en het me erg leuk lijkt om ze te winnen!

  Ik volgde je al op isntagram, en nu volg ik je ook op twitter!

 133. Hey!
  Wat is t toch een super leuke winactie! Ik vind jou zo leuk, je brengt je mening duidelijk en enthousiast. Je bent echt een voorbeeld voor mij en ik zou het geweldig fantastisch amazone te gek vinden als ik win. Maar natuurlijk gun ik het ook iedere andere prachtige meid!

  Liefs, Roos

 134. hoi sharon!
  ik vind ‘t superleuk dat je deze giveaway houd., daarom doe ik mee!
  ik zou diy graag willen winnen omdat ik heel erg houd van makeup, fashion etc. ik vind je site classic simpel en heel mooi!
  ik kan de laatste tijd niks scoren op het gebied van makeup etc, dus dit zou ik erg leuk vinden. ook omdat ik voor back 2 school dingen wil uitproberen. ik vind je een supermeid en je verdient veel meer subscribers!

  ik hoop heel heel heel erg dat ik win ( natuurlijk gun ik de andere meiden ook wel hoor!),
  groeten, jia-feng

 135. heeeey Sharon,

  Ik vind jou filmpjes altijd super leuk, en ook makkelijk te volgen en zo!
  Ik weet ook dat jij best lang bent, en dat ben ik ook :( Ik ben nu 1.86 ofzo en ik vind er helemaal niks aan…

  Ook kwa schoenen heb ik een veel te grote maat. Maar ja, ik moet er mee leren leven dus dat doe ik dan ook!

  Nogmaals je bent echt super!!

  XOXO Sanne

 136. Wat een leuk pakket! Ik volg je op Bloglovin en ben de 36ste liker, ik volg je op Instagram onder naam arianne731 en op Twitter onder naam @Arianne_vLierop.

  Ik zou het pakketje graag willen winnen, omdat ik erg benieuwd ben naar de droogshampoo van het merk Aussie en de rest van de producten vind ik erg mooi en leuk en zullen precies bij mij passen. Ik zoek juist nieuwe soorten kleurtjes en tinten om mee te experimenteren, vooral nu ik grondstewardess ben op Eindhoven Airport. Dan wil ik er natuurlijk graag mooi en representatief uit zien!

 137. heey, ik doe graag mee! lijkt me super om deze producten te gaan uitproberen en heel veel gebruik van te gaan te maken ;) ik volg je op social media xxxx

 138. Hee,

  Je filmpjes vind ik super leuk om te bekijken!
  Ook je blog vind ik intresant en ik test ook vaak de producten die jij ook gebruikt.
  Ik zou mee willen dien met deze actie, het lijkt me leuk om deze producten te proberen.
  Ik volg je ook op twitter en instagram.

 139. Hi Sharon,

  ik doe mee aan de winactie! Ik volgde je al op instagram & Twitter.
  Ik zou graag deze producten winnen omdat het allemaal prachtige producten zijn en ik graag ze wil uitproberen. De producten zou ik zelf niet zo snel kopen omdat ze aan de prijzige kant zijn, maar ik zou heel graag willen weten hoe ze zijn! X

 140. Een tijdje geleden heb ik je ontdekt via femme ik vond het meteen super hoe je filmpjes maakt! Ik heb serieus een paar dagen lang bijna onafgebroken al je video’s bekeken! Ook ben ik je op instgram gaan volgen! Ik vind het ook super dat je ook in filmpjes laat zien dat ook kringloop spulletjes heel erg leuk en inspirerend kunnen zijn ik heb de volgende dag de kringloop in het dorp bezocht en ben nu bezig met een plan om een stoel opnieuw te bekleden en te verven! Ik kijk graag op je blog en met liefde naar je filmpjes!

  Natuurlijk wil ook ik heel graag mee doen met deze super winactie! Ik ben 13 en ben nog erg aan het expirimenteren met make-up en wat er wel en niet goed bij mij past! Dit zijn dus producten die ik zo niet snel zou kopen maar wat ik wel heel graag zou willen proberen!

  Ik vind het alleen al super dat ik mee doe, maar winnen lijkt me wel geweldig!

  Xxx- Pleun

 141. Hee sharon!
  Ik doe graaag mee. Ik zou de producten willen winnen omdat het gewoon hele leuke producten zijn! Ik wil de aussie droogshampoo graag proberen, maar vind ‘m toch wel prijzig.
  Ik heb de laatste tijd ook veel puistjes en daar zou de foundation natuurlijk perfect voor zijn!
  Verder kun je mij altijd blijmaken met een mooi lipproduct(en) :)
  Ik volg je natuurlijk op instagram, youtube en bloglovin, en ben je net gaan volgens op twitter. Ik heb dit artikel natuurlikl geliked op bloglovin.
  Succes met het uitzoeken van een winnaar!
  xx

 142. Super leuke winactie! Ik doe mee (: Ik vind dat ik zou moeten winnen omdat ik nog een goede droogshampoo nodig had en nieuwe lipkleuren. Ik volgde je al op twitter,instagram & youtube.

  xxx kim ♡

 143. superleuke winactie als ik win is het alvast een verjaardagscadeautje want ik ben de 21e jarig!! Ik volg je vooral via youtube maar ik moet zeker vaker een kijkje gaan nemen op je blog! Bij femme vind ik je ook heel leuk! Ik zou graag willen winnen maar ja dat wil natuurlijk iedereen! Veel succes met het kiezen van een winnaar en ik blijf hopen dat ik een keer win!

 144. Heey!

  Ik doe mee hoor!! Het lijkt me suuuper leuk om dit pakket te winnen, zodat ik kan experimenteren met al deze producten die ik nog nooit eerder heb gebruikt. Ik vind het namelijk nogal een stap om producten aan te schaffen waarvan ik nog niet zeker weet of ik het wel wat vind, en dit is een goede oplossing!
  Ik ben vooral heeeel erg benieuwd naar de droogshampoo van Aussi :)
  Liefs, Jenny

 145. Leuke winactie! Ik heb helaas geen twitter.. Maar ik volg je sowieso op Instagram en ik ben geabonneerd op je Youtube kanaal en op Femme! Ik zou wel willen winnen omdat ik eigenlyk wel aan nieuwe producten toe ben. Heb alles opgemaakt in de vakantie en heb nodig nieuwe dingen nodig! Zou leuk zijn als ik deze mooie (en ook nog eens goede) producten zou kunnen winnen!

  xoxo Ismay

 146. Ik doe heel graag mee met de winactie! Ik zou graag willen winnen omdat, uh ja ik hou van make-up en daar kan je ook nooit genoeg van hebben! Ik lijkt het parfum me heel lekker om uit te proberen! Ik heb al een ander geurtje uit die lijn van Kruidvat en daar ben ik heel tevreden over! Ik hoop dat ik win!

  Veel liefs Natasja x

 147. hey! leuke winactie! ik zou graag mee willen doen, want er zitten hele leuke (en goede) producten bij, obviously.. :) Je foto’s zijn trouwens altijd zo perfect gemaakt, wauw. fijne dag nog!

 148. Hoi! Heel toffe winactie! Ik ben sinds kort jouw blog beginnen volgen en ik vind hem geweldig! Zelf zou ik me net zoals jou elke dag willen opmaken maar omdat ik nog een beginner ben heb ik nog niet zoveel producten. Dit lijkt mij de ideale kans om mezelf te herontdekken op gebied van schoonheidsproducten. Proficiat met je blog en ik volg je.

 149. Zo jammer dat ik geen twitter en instagram meer heb anders had ik graag meegedaan aangezien jij mijn favo beautyblogger bent, jouw smaak qua kleding en makeup enzo past zo goed bij mij, heb al heel veel gehad aan je filmpjes en blogberichten

 150. Heeeyyy Sharon,

  Leuk pakket weer! Super mooie producten <3
  die zou ik wel willen proberen!
  Ik volgde je al op instagram maar ik heb geen twitter dus sorry ik kan je daar niet volgen!

  liefs Quinte

 151. Wat een toffe winactie! Ik heb die foundation een paar weken geleden ook gekocht, en ik vind hem super fijn. Een back-up zou dus geen overbodige luxe zijn! Over de Aussie droogshampoo hoor ik alleen maar goede dingen, maar ik vind hem toch vrij prijzig.. Komt goed van pas, dus! En aangezien ik mezelf een verbod opgelegd heb op het kopen van make-up, zou dit toch een fijne manier zijn om mijn stash aan te vullen. Yay!

  Liefs ♥

 152. Wat een super leuke filmpjes, artikelen etc. heb je altijd!! Echt geweldig:) ik vind het super leuk om de looks te zien die je altijd maakt en alle andere beauty trends en dingen. Echt een geweldige beautygblogger ben je!!

  Zou het leuk vinden om te kunnen experimenten met de producten die je in deze actie kunt winnen!

  xxx

 153. Hee,
  Leuke winactie!
  I’m in! Ik volg je op instagram maar ik heb geen twitter!
  Ik begin nu met het ontdekken van make-up en ben helemaal gek geworden op lippenstift. Ik vind het heerlijk om me soms op te tutten.
  Met dit pakket komt dat helemaal goed! Ik heb nog niet zo veel make-up dus super winactie!
  x

 154. Hi,

  Ten eerste super leuke winactie :D Echt een leuk pakket waar je ook echt wat aan hebt. Alle producten zou ik gebruiken (sommigen zelfs ook al in gebruik dus zou een mooie back-up zijn die zeker weten ook opgemaakt wordt) en daarom zou ik het ook graag willen winnen. Net als iedereen denk ik zo haha.

  Nu wil iedereen dit mooie pakket natuurlijk winnen maar waarom ik dit pakket graag van jou zou willen winnen is om de volgende reden. Ik vind je filmpjes geweldig. Dit hoor je natuurlijk vaker maar ik vind je eerlijkheid, je oprechtheid, je enthousiasme echt aanstekelijk. Ik laat mij niet heel snel beïnvloeden door wat anderen zeggen maar bij jou moet ik daar soms toch echt voor oppassen. Je vrolijkheid en de manier waarop je over producten vertelt, ook wanneer je het niet wat vindt. Het werkt aanstekelijk en ik hoop dat je dat voor altijd vast blijft houden want ik vind dat dat je uniek maakt en daarom kijk ik heel graag naar je filmpjes maar ook je geschreven artikelen lees ik graag, al heeft het kijken naar filmpjes mij voorkeur. Er mogen dan ook wel dagelijks filmpjes online mogen komen wat mij betreft.

  Ik wil iedereen heel veel succes wensen maar ook alvast een heel fijn weekend. Komend week wordt het nog mooi weer dus laten we daar nog even lekker van genieten met z’n allen. Voor je het weet verdwijnt de zon weer voor een hele tijd.

  Liefs. X Yvonne

 155. Ik doe mee met de winactie! Ik zou deze producten super graag willen winnen! Ik heb ook een blog en ik zou het ook leuk vinden als ik ze kon uittesten en er een review over kan schrikven :) kusjes xxx

 156. Jaaaa ik doe graag mee.. Die aussie droogshampoo wil ik al zoooooo lang eens uitproberen, maar helaas hier (in Eindhoven) nog nergens in de winkels kunnen vinden :(. De andere spulletjes zijn natuurlijk ook heel heel erg leuk en ik zou hier heel blij van worden. Fingers crossed girls.. En Thanks Sharon voor de leuke winactie!

 157. Super leuk ik had mijn twitter al verwijderd en iedereen ontfollowed maar nu ik jou ben gaan volgen opvtwitter zit ik er eigenlijk nog steeds op. Op instagram heb ik ook al een berichtje achtergelaten op je foto van de beauty producten. Hopen dat ik win

 158. I’m in the game!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik voor t eerst sinds tijden weer eens mee doe aan een winactie. Ik win namelijk nooit wat dus deed nooit meer mee haha. But this time I’l give it a try!

 159. Heeeei Sharon!

  Ik zou heel graag willen winnen,
  omdat het super producten zijn maarrrrr ik die nooit zomaar zou kopen
  (because of not enough money to do that) <- sorry ik kan geen engels!

  Ik win eigenlijk nooit met winacties, maar je kan altijd proberen toch!

  liefss
  Annelot onlangs geplaatst…Room detailsMy Profile

 160. Hee! Volgende maand vertrek ik voor een half jaar naar Amerika en ik wil daar natuurlijk stralend voor de dag komen. Dat gaat met dit pakket zeker lukken! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge