winactie

Winactie: Bourjois pakketje!

Nog geen zin om vaarwel te zeggen tegen de zomer en/of je bruine kleurtje? Dan heb ik vandaag een hele leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk een Bourjois zomerpakketje t.w.v. €68 gaan verloten onder mijn lezeressen. Meedoen is doodsimpel dus lees snel verder als je kans wil maken op deze mooie producten!

Zoals je hierboven al kon zien bestaat het pakketje uit de volgende producten:

– BB Bronzing Cream
– Fabulous Bronzing Mousse
– Maxi Delight Bronzer
– Bronzing Primer
– Kabuki Brush

De producten zijn perfect voor het verlengen van je opgebouwde tintje maar lenen zich ook prima voor de wat koudere dagen waarop je er net iets bruiner uit zou willen zien. Bruine glowy skin in een handomdraai dus! Op naar de winactie, wat moet je doen om mee te kunnen doen?

– Like de facebookpagina van Bourjois hier
– Like de facebookpagina van Looksbysharon hier

Hoeft niet, wel lief:

– Looksbysharon volgen op bloglovin‘ & het liken van dit artikel :)

En that’s it! Laat daarna nog wel even een comment achter waarin je verteld dat je meedoet zodat ik een lijst kan maken met kandidaten. Je kan meedoen tot 22:00 – 27 augustus 2013, daarna zal er een random winnares gekozen worden! Dit doe ik met de handige website Random.org zodat alles eerlijk verloopt.

Dus: heb je zin in een zomers Bourjois pakketje voor prachtige glowy skin? Doe dan snel mee!

168 thoughts on “Winactie: Bourjois pakketje!”

 1. Ik heb alles gedaan wat je kon doen! Ik vindt het een hele leuke winactie, ook omdat Bourjois best wel duur is. Vindt ik. In ieder geval kan ik het moeilijk betalen…. En zo is het op deze manier toch bereikbaar voor mij.
  x Kirsten

 2. Ik doe mee. Ik hou veel van het merk Bourjois, vanwege de kwaliteit van de producten en ook dat zweempje “parisienne” dat je voelt: de Franse elegantie. Dus hopen dat ik win ;-)

 3. Ik doe zeker mee want bij mij duurt het écht een paar maanden voor ik (op een veilige manier zonnen ) een bruin kleurtje heb en dan wil ik na ál die moeite natuurlijk ook lang van nagenieten en profiteren want alles staat leuker met een gebruinde huid ! ;-)

 4. Oeh ja, ik doe absoluut mee hoor!! Ben dit jaar niet op vakantie geweest, dus het kleine beetje bruin dat ik hier in Nederland bij elkaar gesprokkeld heb, wil ik inderdaad zo lang mogelijk van genieten (en een beetje extra ‘glow’ mag natuurlijk altijd)! Super prijs!!! <3

 5. Een hele toffe wedstrijd, ik doe mee
  Ik heb een hele vakantie gestudeerd
  en vertrek binnen 2 weken eindelijk op vakantie
  Dus dat kleurtje vasthouden zal ik zeker nodig hebben!
  Ik likede je facebook pagina met de naam Hanne Fonteyne
  xxx

 6. Heeey super leuke winactie!
  Ik ben het meest benieuwd naar de grote bronzer!
  Ik heb je Facebook pagina geliked en ook die van bourjois! En ik volg je all een tijdje op bloglovin en ik heb je blogpost geliked!
  Xxxx

 7. Na elke reis in de zomervakantie heb ik een heel mooi kleurtje, maar lukt het mij niet om dat vast te houden en ik zou het toch graag wat behouden!
  Mijn huidige make-upproducten zijn te licht, waardoor ik mijn bruin kleurtje helemaal wegsmeer!
  Daarom doe ik heel graag mee om deze producten te winnen!

 8. Hi .. wat een top actie!! ik wordt heel moeilijk bruin en na intensief maar ook voorzichtig te zonnen en onder de zonnebank te gaan heb ik eindelijk een wat gezonder kleurtje (pigment gehalte is laag bij mijn huid ben dus normaliter erg bleek) dit komt mij dus helemaal goed van pas en ik ga dan ook verschrikkelijk hard duimen dat die website mij eruit gaat pikken… heb trouwens alle sites en je artikel op bloglovin geliked!

  xx Joyce

 9. Hoi!
  Ik zou erg graag meedoen met deze actie!
  Daarom heb ik alle 4 de stappen gedaan die je gevraagd hebt! :-)
  Met mijn zonne-allergie is het namelijk erg moeilijk een kleurtje op te doen, dus die producten zouden mij wel van pas komen! ;-)

  Liefs

  Julie
  Julie onlangs geplaatst…Julie: Look Like A StarMy Profile

 10. Hele leuke win actie! Ik heb alles gedaan wat je vroeg: allebei de facebook pagina’s geliked , volgde je al op Bloglovin’ en heb dit artikel geliked via Bloglovin’! Liefs!

 11. Leuk, ik doe graag mee!
  Toevallig zag ik je winactie voorbij komen op de Bourjois facebook. Ik heb je blog gelijk gevolgd via bloglovin’.
  Dus even op een rijtje:
  – Ik had de Bourjois facebook al geliked
  – Jouw Facebook heb ik ook geliked
  – Ik volg je nu via Bloglovin’

  X Saffira

 12. Wat een fantastische winactie Sharon. Ik zag het via Bourjois NL en ben meteen lid geworden van jouw Blog. Ziet er heel leuk uit. Ga zo even door jouw blogartikelen neuzen.

 13. Hoi!

  Ik doe graag mee met deze actie :) Ik heb de pagina’s geliked, althans die van Sharon want die van Bourjois stond al onder mijn favorieten ;).

  Groetjes, Anneloes

 14. Wat een super leuk pakketje! Die zou ik wel willen winnen ,dus bij deze doe ik mee! Ik had de pagina van bourjois als geliked en nu ook die van jou! (Mijn facebooknaam is Caro Halkes)
  En ik volg je op bloglovin (onder de naam beautycasebycaro) en ik heb je artikel geliked!
  Super leuke winactie! :-)

 15. Ik wil zeker graag mee doen aan deze wedstrijd! Een lichtpuntje in deze periode van herexamens! :)
  Ik ben vooral benieuwd naar de bronzing primer!
  & superfijne blog, trouwens!

 16. Hele leuke winactie! Ik heb altijd al Bourjois zomer collectie willen uitproberen! Vooral in Nederland is het wel handig, ik kan wel een kleurtje gebruiken met het weer dat steeds verschilt haha! Ik doe graag mee! Ik heb de 2 FB pagina’s geliked en volg je via bloglovin en heb deze post geliked.

  Liefs,
  X

 17. hey,
  leuke winactie zeg! ik zou deze spulletjes goed kunnen gebruiken, gezien ik geen type ben da makkelijk bruint. En dus meestal wit ben + ik heb veel sproetjes.

  Ik heb alles gedaan dat moest, je kan me vinden als Birgit Depoorter of gewoon Birgit xxx

 18. Wauw, toffe winactie. Ik ben pas een week terug van vakantie en begin nu alweer te vervellen, dit Bourjois zomerpakketje is dus van harte welkom! :)
  Uiteraard heb ik alle dingen + het extraatje gedaan.

 19. Ik wil dolgraag mijn bruine kleurtje behouden anders moet ik weer een zonnebankkuurtje pakken wat zo slecht is voor mijn huid. Ik hoop dit heerlijke pakket te winnen.

 20. Dat komt zeker van pas nu het zonnetje weg is :)
  Ik like beide Facebooks en ik volg je via mijn WordPress reader dus ik doe graag mee met deze toffe winactie!
  Ik zou het leuk vinden om deze producten te testen voor mijn blog!

 21. Wauw, superleuke producten ! Ik zou zo graag mee willen doen, helaas heb ik geen facebook :c . Mehw. Achja, alvast gefeliciteerdd voor degene die ‘m binnenkort krijgt !

 22. Ik volg je sinds kort op YouTube en heb bijna al je filmpjes al gezien… Daardoor ben ik er niet aan toe gekomen om op vakantie te gaan en kan dus wel een bruiner tintje gebruiken….

  Kidding :) maar ben super benieuwd naar deze producten en het lijkt me super leuk eens wat te winnen!

 23. Ik doe graag mee!
  Ik volg jou en Bourjois op Facebook gewoon met m’n echte naam. Op Bloglovin volg ik je als Unleashed Memories. Ik heb ook je artikel even geliked ;)
  Liefs!

 24. Wat een super leuke winactie,
  Ik doe zeker weten mee !!
  Ik heb bourjois geliked en looksbysharon geliked maar bloglovin lukte niet goed sorry ,

  xx sanne
  Ps: wil je op me site kijken

 25. Ik doe mee! Ik heb de bourjois facebookpagina en de looksbysharon facebookpaginageliked! Ook volg ik je via bloglovin’ en heb ik dit artikel geliked.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge