webshop winactie

Win een cadeaubon voor My New Bag!

De vorige winactie is nog maar net voorbij en ik heb alweer een nieuwe voor jullie kunnen regelen! Deze keer kan je een cadeaubon van €40 winnen bij My New Bag! Sommigen van jullie kennen deze webshop misschien al wel, sommigen ook niet maar persoonlijk vind ik het echt een ontzettend leuke webshop. Eline verkoopt de mooiste tassen en sieraden en daar maken jullie nu dus kans op!

Wat moet je hiervoor doen?

– Mij volgen op bloglovin’
– Een comment achterlaten met: Wat zou jij graag anders willen zien op www.sharonvanbommel.nl? (wees maar lekker streng, het is voor een goed doel!)

Heel lief maar niet verplicht:

– Deze post liken op bloglovin!

That’s it! Ik ben op dit moment op school een ondernemingsplan aan het schrijven voor mijn website en het leek me een goed idee om eens te peilen wat jullie nou de verbeterpunten vinden voor looksbysharon, vandaar deze combinatie :)

Deze winactie duurt tot 16 maart 22:00.
Good luck!

51 thoughts on “Win een cadeaubon voor My New Bag!”

 1. Ik zou graag wat langere artikelen willen zien en misschien ook wat professioneler benaderd – meer details e.d.
  Voor de rest doe je alles super; you go girl !

 2. Erg leuk om op deze manier ‘kritiek’ te krijgen.
  Wat ik graag veranderd zou zien…..; In de 1e instantie kon ik op niks komen, maar later schoot me te binnen dat bij revieuws/swatches van producten, graag full-face foto’s zou willen zien, puur om te zien hoe het staat bij iemand met ongeveer dezelfde huidskleur als ik, etc.

  enne..ik volg je op bloglovin

 3. Ik vond je engels tutorials altijd geweldig! Ik zou best wat meer (nederlandse) tutorials willen zien, omdat ik je looks altijd erg mooi vind! Maar gewoon artikelen met foto’ van looks zijn ook al heel goed :-)

 4. Hoi Sharon,
  Ik vind je blog erg leuk en ook dat je uit Brabant komt. Eindelijk iemand met hetzelfde accent!!
  Op mijn iPhone heb ik allemaal van die soort apps en als je daar op klikt ga je naar een website. Ook jouw site staat er tussen! Ik ga dus iedere dag alle blogs af, en helaas ben ik vaak teleurgesteld dat jij niet iedere dag een nieuw artikel erop zet. Ik weet dat je het druk hebt met school, maar je artikels zijn zo leuk dat ik er graag meer wil zien!
  Oja, ik volg je op bloglovin!

  Groetjes
  Christie

 5. Wat leuk!
  Ik vind je site goed zoals hij nu is, maar misschien kun je wat meer filmpjes maken?
  Dan moet ik er wel bij zetten dat ik je filmpjes gewoon onwijs leuk vindt ;)

 6. ik doe mee met de winactie, en ik zou graag wat meer updates zien op je site haha! want ik kijk bijna er elke dag op, en vind het dan jammer als er geen nieuwe update is! liefs xxxxxxxxxxxx

 7. Ik vind dat je heeel veel revieuws plaatst maar af en toe is het ook leuk om wat afwisseling te hebben. Misschien wat meer over je persoonlijke leven of over lifestyle!

 8. Ik vind het leuke manier dat je ons nu zo om onze mening vraagt.
  Wat ik anders zou willen zien is:
  Bij de productreviews lijkt het me fijn als je full face foto’s maakt, zo kan iedereen het beste zien hoe het staat.
  En verder lijkt het me leuk als je iets meer lifestyle en fashion dingetjes plaatst, is weer eens wat anders!
  Verder vind ik je site echt superleuk!

 9. Leuk ik doe mee! Ik volg al via Bloglovin ^^ Ik heb eigenlijk geen opmerkingen over je website. Ik vind het allemaal heel duidelijk en overzichtelijk (: Ga zo door!

 10. Ik wil ook wel meedoen! En ik volg je nog niet zo heel lang, dus misschien heb ik niet echt recht van spreken om te zeggen dat er wat moet veranderen aan je website. Misschien iets meer blogposts? Ik studeer ook op de universiteit en ik heb het ook wel een tijdje druk gehad, maar ik tik nu op één dag alle blogposts voor de rest van de week en eigenlijk is dat prima te doen. Je moet alleen wel de rest van de week heel erg bijhouden als je ergens inspiratie voor hebt; meteen noteren! En ook echt vooruit proberen te kijken en te plannen. Dat is lastig, dat weet ik, maar waar een wil is, is een weg en nu je ook met school zo serieus bezig bent met een plan zou ik toch ook eens overwegen om naast je schoolplanning ook een blogplanning te maken. ;)
  Jennifer onlangs geplaatst…Skins Cosmetics GroningenMy Profile

 11. Ha meid, ik volg je al op bloglovin. :)
  reactie: ik vind je blog eigenlijk al heel erg leuk! Misschien zou ik je persoonlijk nog meer voorbij willen zien komen. Naast je filmpjes ook jezelf verwerken bijv. leuke outfits? Al weet ik niet of jou interesse hier ligt. Maar ook bij artikelen die je hebt getypt, zodat product meteen op jou gezicht zichtbaar is.? Misschien ook een leuke blog over je dagelijkse gang van de dag. Wat doe je nou allemaal.. misschien filmen? :) Hoop dat je hier wat mee kan.
  LounaBeauty/ Milou onlangs geplaatst…Winactie Peace oorbellen van My JewelleryMy Profile

 12. Leuke actie! Ik vind je blog zo al erg leuk!
  Dus alles wat ik kan bedenken is: meer posts? haha (:
  Ik houd trouwens ook erg van je shoplogs, maar dat kun je natuurlijk alleen doen als je wat gekocht hebt hihi (:
  xx

 13. Hoi Sharon! Weer een leuke win actie graag zie ik welke producten favoriet zijn en welke juist tegen vallen. Zulke tips zijn altijd erg fijn. Of tips voor leuke webshops voor sieraden ect. Groetjes Chantal

 14. Wat een leuke actie weer. Ik vind vooral reviews van nieuwe producten heel leuk om alvast te zien welke nieuwe trend er aan zitten te komen in het nieuwe seizoen!

 15. Wat gaaaaaaaaf, die wil ik winnen! Haha, grappig ook dat je het combineert met je ondernemingsplan. Ik ben hier vandaag voor het eerst, dus kan je helaas niet helpen. Heb wel je blog+artikel gevolgd/geliked, dus wie weet heb ik in de toekomst (als ik je wat langer volg) wel tips voor je.

 16. coool. hier heb ik altijd al iets willen bestellen maar mijn beursje liet dat niet toe. dit is zeker de moeite waard om mee te doen. je blog is super leuk. en zou het daarom nog leuker vinden als je meer artikels plaatste als je daar natuurlijk geen tijd voor hebt snap ik dat maar zou wel leuk zijn.

  liefs melanie

 17. Oh wat leuk dat je op zo’n manier om ‘kritiek’ vraagt! Ik denk dat het enige is wat ik zou veranderen de layout is. Maar puur omdat ik de letters net te klein vind om chill te kunnen lezen, en rechts vind ik het een beetje rommelig. Niet storend, maar als ik iets zou moeten verzinnen zou dat het zijn!
  Ik doe graag mee met de winactie, ik volg je en heb het bericht geliked!!

 18. Wat een superleuke actie! Ik volg je en heb je bericht geliked. Uhmm, ik vind het altijd zo moeilijk om kritiek te leveren op andere, omdat ik het zelf niet beter zou kunnen haha. Maar als je het echt wilt weten! Ik, persoonlijk, zou het leuk vinden als er meer tutorials komen. Ook leuke budget merken of merken reviewen die makkelijk verkijgbaar zijn in de kruidvat etc. En als laatste haha, een hele waslijst, maar ik zou heel graag meer artikelen willen zien! Ik vind het zo leuk om te lezen, je schrijfstijl spreek me aan.
  xxx

 19. Ik doe graag mee! Ik zou het erg leuk vinden om zoiets te winnen, aangezien ik nooit wat gewonnen heb.

  Ik zou het leuk vinden, als je wat meer OOTD’s plaatst. Altijd leuk om te zien.

  Liefs,

  Sam

 20. Leuk! Ik doe mee en heb ook dit bericht geliked. Ik zou wel graag wat meer persoonlijke artikelen willen lezen. Ik bedoel dan: mijn week in foto’s ofzo. Dan heb ik altijd meer het gevoel dat ik die persoon beter ken en dat ik die persoon dan beter kan plaatsen bij welke blog zij zat. Verder vind ik tutorials leuk om te zien. Streng genoeg?! Haha.
  Danielle onlangs geplaatst…Persoonlijke verzorgingMy Profile

 21. Nou ik heb even goed zitten zoeken…. Ik kan echt niets noemen waar ik verandering in wil zien. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet geven: hier en daar is de tekst niet helemaal correct Nederlands.

 22. Wat een grappige combi zo, haha! Ik doe graag mee met deze winactie. ik volg je site al erg lang envind hem eigenlijk al erg verbeterd. Ik snap dat je niet elke dag een artikel online kan krijgen, met school zou ik het daar ook te druk voor hebben. Wel zou ik het fijner vinden als reviews en looks wat uitgebreider zijn met misschien wat meer foto’s. De filmpjes heb ik niets op aan te merken, je bent juist altijd super enthousiast en kijk je filmpjes (en site) altijd met veel plezier!

 23. Wat een leuke actie, ik doe graag mee. Je site volg ik al een tijdje via bloglovin en heb niet echt iets wat je kunt veranderen. Het is makkelijk zeggen dat het leuk zou zijn als je vaker een artikel plaatst, maar je hebt je studie die natuurlijk erg belangrijk is en dat het niet altijd te combineren is kan me goed voorstellen. Ga gewoon zo door.

 24. Wat een leuke winactie!!!! Wauw love it ^_^
  Ik zou heel graag een keer een how to smokey eyes willen zien met echt knalrose of felblauw! Lijkt me super leuk! Ik volg je op bloglovin en ik heb de blogpost als 30e geliked. Iedereen heel veel succes

 25. Ik zou zelf graag een smokey eye met felle kleuren willen zien!
  Of looks voor de zomer als je op vakantie bent.
  Ik zou zelf wel graag meer foto’s willen zien.
  Liefs Elena

 26. Hi!

  Ik follow je al op bloglovin, maar heb wel even deze post geliked. :)
  Wat ik graag anders op je blog zou willen zien.. vrij lastig om te bedenken, maar misschien meer tutorials van hoe je bepaalde looks moet maken. dat lijkt me wel leuk!

  Succes.

  X Lotte

 27. Je blog is natuurlijk super leuk maar ik geniet even veel (misschien wel nog meer…) van jouw filmpjes! Je hebt echt die humor en spontaniteit wat het super leuk maakt ernaar te kijken! Ook hou ik erg veel van films en series dus misschien een keer een artikeltje of review over jouw favorieten? Groetjes! X

 28. Hé :) Ik volg je al een tijd op Bloglovin’ en heb nu ook even deze post geliked. Allereerst: asdfghjkl wat een gave winactie! Ik heb net even op de site gekeken en gewoon alles is mooi ♥__♥
  Goed, nu op naar de verbeterpunten… Ik vind het moeilijk om te bedenken, maar ik zal een lijstje maken.
  – Misschien een iets groter lettertype. Echt maar een tikje, hoor. Het is goed leesbaar, maar een héél klein beetje groter zou ik persoonlijker fijner vinden lezen.
  – Meer filmpjes! Ik hou van jouw filmpjes! Ze zijn heerlijk gezellig om naar te kijken en ook heel grappig.
  – Ik zou graag bij reviews ook full face foto’s en looks zien! (Zeg je dat zo?) Ik bedoel in ieder geval ook foto’s waarbij je de producten draagt/op hebt en ons misschien vertelt hoe je de look hebt gemaakt met de producten. Dit geeft ons als lezeressen een beter beeld van het product en laat beter zien wat je er allemaal mee kunt doen! :)
  – Misschien zou je nog meer leuks kunnen toevoegen aan de sidebar. Ik kijk hier zelf altijd naar op andere blogs en vind het leuk om daar naar te kijken. Denk bijvoorbeeld aan wat er op je wishlist staat, een product dat volgens jou echt een ‘musthave’ is op dat moment en uitgelichte artikelen van ‘looksbysharon’.
  – Het laatste punt kan ook aan mijn browser liggen (Google Chrome/Mozilla), maar ik zie je header maar ‘half’.
  Dit is allemaal opbouwende kritiek, natuurlijk. Je blog is al fan-tas-tisch en staat bij mijn favorieten. Ga vooral zo door! Hopelijk heb je iets aan mijn tips! :)

  Liefs,
  Adriënne
  Adriënne onlangs geplaatst…Ask Aley!My Profile

 29. Leuke winactie! Ik follow je op bloglovin en natuurlijk heb ik dit artikel geliked.
  Ik vind dat je een hele leuke blog hebt, zelf vind ik de filmpjes het aller leukst, dus ik zou graag wat meer filmpjes willen zien, misschien wat meer tutorials of een shoplog o.i.d

 30. Leuk hoor, ik doe graag mee :). Wat ik meer op jouw site wil zien is je header. Ik zie hem niet helemaal ? Haha! Voor derest zijn filmpjes natuurlijk het leukste, maar dat willen we hier allemaal denk ik wel :)

  Ik volg je via bloglovin+geliked hihi

  Liefs
  Britt.

 31. Netals degene boven me zou ik inderdaad ook de header willen zien. Ik gebruik internet exploder en hij staat er maar half op :) Voor de rest ben je super! Ik volg en like je op bloglovin en zou graag meedoen! Veel succes!

 32. Yeah, weer een winactie! Ik volg je op bloglovin’ en ik vind dit bericht ‘leuk’.
  Als tips:
  – Meer filmpjes, filmpjes zijn leuk!
  – Wat meer verschillende artikels, niet 5x beauty, 3x iets anders en dan nog weer een keer 4x beauty. Maar alles door elkaar!
  – Een gezellige logo, met een plaatje erbij ofzo!
  Ik hoop dat ik win, want ik zoek nog een leuke schooltas! (:
  Veel succes met kiezen, x

 33. Ik heb nog niet echt iets gezien waaraan ik me irriteer. Dus van mij krijg je nog geen kritiek.

  BTW, die blauwe tas op de afbeelding is gaaf! Hopelijk win ik :D

 34. Misschien een klein detail maar als je p je link drukt van bloglovin verdwijn je meteen van je site…Het zo beter zijn as hij opent in een nieuw tabblad. En ik denk dat je het met opzethebt gedaan maar je banner/header( ik weet niet precies hoe je het noemt)zu ik mooier vinden als hij in z’n geheel is, nu lijkt het net of hij de helft mist… Maar je artiklene zijn altijd hartstikke leuk!!
  groetjes eva

 35. Wat mooi dat je open staat voor feedback!!!
  Ik volg je nog niet zo heel lang maar dus heel kritisch kan ik niet kijken….
  Wat ik wel ervaar op je blog is dat ik je lettertype wat klein vind, ik zit zowat met mijn neus tegen mijn beeldscherm aan. En een sterk beeldmerk (logo) zou ook goed werken, dan onderscheid je jezelf nog meer :)
  En wat ik op andere blogs als prettig ervaar is dat ze bij oog looks een soort van werktekening erbij maken. Zodat het ook werkbaar/begrijpelijk is voor de lezers die niet zo thuis zijn in de vaktaal. Ik weet niet of dit laatst ook in jouw geval is, daarvoor volg ik je te kort.
  Geen idee of je er wat aan hebt, ik hoop het stiekem wel. in ieder geval succes met alle feedback die je krijgt!
  Rivka onlangs geplaatst…Schoenen.My Profile

 36. Haai! Ik doe mee:)

  Als eerste iets wat ik erg leuk vind is je Lay-Out, ik vind hem echt super! Wat misschien beter kan? Hmm lastig, misschien wat meer filmpjes. Ja, wat meer filmpjes zou ik leuk vinden!

  Liefs,
  ANouk
  Anouk onlangs geplaatst…My Purple PolishesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge