Winactie: House of Lou sieraden!

Sieraden

collage

Herinneren jullie je mijn artikel over mijn sieradenlijn van House of Lou nog? Surprise! Ik mag namelijk alle sieraden uit deze lijn weggeven aan een van jullie :-) Het is dit keer een giveaway dus ik houd het weer lekker simpel. Het enige wat je hoeft te doen is:

– Je abonneren op mijn youtube-kanaal (misschien was je dat al, nog beter!)
– De facebookpagina van House of Lou een like geven!

En that’s it! Wanneer je dat hebt gedaan maak je kans op alle vier de sieraden die je hierboven op de foto ziet! Laat wel even een comment achter waarin je laat weten dat je meedoet, anders weet ik niet wie kans wil maken op de sieraden. Je kunt meedoen tot 5 maart 2014 en daarna kies ik een random winnares uit! De winnares krijgt vanzelf bericht op haar persoonlijke email.

En, doe jij mee? :-)

62 thoughts on “Winactie: House of Lou sieraden!”

 1. Ah super leuk een heel set, vind ze heel erg mooi! Passen goed bij mij en het is echt mijn styl. Doe graag mee aan deze winactie:) En ik volgde je al:)
  bloglovin en facebook; loubna yag

  xx

 2. Hee Sharon!
  Super leuke actie zeg! Ik hou wel van sieraden hihi en vind deze erg mooi. Zat toen nog te twijfelen om ze te kopen.
  Ik heb House of Lou geliked en geabonneerd op jouw kanaal. Ik volg je site nu 2 weken ofso en heb al veel pagina’s terug gekeken haha. Je post wel wat minder als beautygloss ofso… Maar wat je post is wel heel leuk.. Vooral super mooie ooglooks maak je. Beter als Beautygloss moet ik zeggen.

 3. Superleuke actie. Ik vind de sieraden echt prachtig, vooral de oorbellen. Ze staan je echt heel chique!
  Ik heb me meteen geabonneerd op je kanaal en de facebook pagina geliked, dus ik doe mee :)

  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.