webshop winactie

Winactie! Ketting van House of Lou

Ik heb weer een super leuke win-actie voor jullie! Vanochtend vertelde ik al over mijn samenwerking met House of Lou waarbij ik een eigen sieradencollectie mocht samenstellen en nu mag ik mijn favoriete item aan jullie weggeven! Het is de ‘Jingle with Sharon’ ketting geworden en het volgende plaatje laat zien hoe simpel het is om kans te maken op deze ketting!

Wat je dus moet doen om kans te maken:

– Like de facebookpagina van looksbysharon
– Like de facebookpagina van House of Lou
– Een comment achterlaten (hier op de blog!) waarin je laat weten dat je meedoet en waarom je zou willen winnen!

En that’s it! Je kunt meedoen tot zaterdagavond 22:00. Zondagmiddag zal ik een winnares kiezen! Dit gebeurt via een website die een willekeurige winnares uit zal kiezen.

Good luck allemaal!

36 thoughts on “Winactie! Ketting van House of Lou”

 1. Hoi Sharon! Ik doe mee! Waarom? Omdat ik helemaal nog geen mooie ketting heb, ik vind deze helemaal bij mijn kerst outfit passen! En ik verheug met zo op kerst, met kerst zie ik mijn vader weer, heb hem al jaren niet gezien, en ik vind dat deze ketting dan echt een speciale herinnering krijgt. Ik hoop zo dat ik kans maak! Ik heb jou facebook pagina allang geliked, en heb net ff de facebook pagina van House of Lou geliked! Heel veel succes bij het kiezen van een winnaar Sharon! :)
  xxx Renee

 2. Ik doe zeker mee! Deze ketting is zó leuk! Ik hou van kettingen die een beetje meer opvallen, dus deze zou perfect zijn! Ik heb verder niet een hele speciale reden ofzo waarom ik zou willen winnen, maar ik vind de ketting gewoon prachtig, klaar haha.

  xxx

 3. Hoihoi! Super mooie ketting. Ik zou graag willen winnen omdat ik denk dat deze ketting prachtig zou staan bij mijn jurk voor kerst. Ik zou het leuk vinden om hem dan te mogen dragen :) en daarna hopelijk nog vele malen meer! Ik doe graag mee en heb alles geliked. :D

 4. Haai!! Ik vind het echt een mooie ketting! Ik ben al tijdje op zoek naar zo’n soort ketting! Ik heb nog een saaie witte trui liggen die nodig opgevrolijkt moet worden! :) En ik vind het leuk om een keer mee te doen aan een win actie! Je weet maar nooit! Xx

 5. Heey super leuke winactie!!!
  Waarom ik die ketting zou willen winnen? Omdat ik nog geen mooie opvallende ketting heb. Ik zou zo’n ketting gewoon combineren met een jeans en een basic top met een spijkerjasje stoer maar toch wel een beetje meisjes achting. Ik heb de Facebook pagina’s geliked!
  xxx

 6. Wat een schitterende ketting is dat ik heb al helemaal in mijn hoofd hoe ik heb zou combineren. Maar ik heb geen facebook is dat erg? Wel volg ik U op bloglovin’ en heb Uw post geliked en ben ik geabonneerd op Uw youtube kanaal. Kan dat of niet?.

 7. Ik zou deze ketting heel graag willen hebben omdat ik nog geen mooie statement ketting in mn stash heb, deze zou onder andere prachtig staan bij mijn kerstgala jurkje en mijn outfit die avond helemaal afmaken !

  xx

 8. Hoi Sharon! Ik heb geliked :) Ik doe graag mee, het is een hele mooie ketting ^^ ik zie hem best vaag verschijnen bij celebs zelfs!

  Groetjes,
  Anne

 9. Heeey,
  ik doe mee met de winactie, en heb alles geliked van facebook. waarom? Nou omdat ik al heel lang z’n ketting wil maar dan te duur is. En ik draag heel vaak rood, en deze ketting past er precies bij mijn kledingstijl. En toen zag ik deze & toen dacht ik echt deze moet ik hebben ! maar verder vind ik je echt een leuke youtuber/blogger. Ben echt fan van je !
  En ik zou echt heel graag willen winnen (:

 10. Oh, dit vind ik echt een heel mooi exemplaar! Ik doe heel graag mee om hem te winnen. Ik denk dat deze heel mooi zal staan bij mijn kerstoutfit (ja, ik denk erg vooruit ;)
  Ik heb beide facebookpagina’s geliked.

 11. Oeeh gaaf! Ik doe mee en heb beide pagina’s (al) geliked ^^ Ik zou graag de ketting willen winnen omdat ik hem echt awesome en vampy eruit vind zien ;D Beetje creepy maar toch chique (denk ik dan weer..)

 12. Leuke winactie, ik doe graag mee! Leuk dat je je eigen sieradencollectie mocht samenstellen. Gaaf dat je deze mag weggeven, fijn voor onder de kerstboom! Ik zoek al een tijd naar de perfecte statement ketting maar helaas heb ik die nog niet gevonden.
  Hele mooie ketting, ideaal voor de feestdagen. Helaas zal ik het grootste deel met kerst moeten werken (als andere mensen lekker gaan uit eten) dus dan is het wel leuk om extra te shinen met deze chique ketting bij mijn kerstjurkje. Ik vind het zeker met zulke dagen leuk om ook op de werkvloer mijn outfit net even een upgrade te geven en extra feestelijk uit te zien. Natuurlijk ook leuk voor oudjaar, of eigenlijk gewoon altijd. Ook leuk om een simpele outfit mee op te fleuren. Ook een prachtige kleur dat dieprood. Hij is gewoon leuk!

  Ik volg je via je site, maar ook op bloglovin. Ik zou het trouwens leuk vinden als je mijn blog ook eens bekijkt.
  Tot slot volg ik beide facebooks.

  Xxx

 13. Heee Sharon,

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie! Dit mooie collier zou namelijk perfect bij m’n kerstgala jurkje passen! Ik was al lange tijd op zoek naar een geschikte ketting, maar toen ik deze zag dacht ik ‘dit moet hem gewoon worden’! :)

  xoxo Hilde-Marije
  ps: Fijn weekend!

 14. Ik vind deze echt prachtig! Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie rode statementketting, dus deze zou perfect zijn ;)
  Ik volgde jou en House of Lou al op Facebook.
  Liefs!

 15. Wat een prachtige ketting! Ik doe zeker mee en heb beide FB’s geliked.Je hebt hem prachtig samengesteld!Daarom wil ik hem graag winnen omdat hij zo uniek en mooi is.=)

 16. Leuke winactie, ik doe graag mee!
  Waarom ik deze winactie graag zou willen winnen omdat ik dit jaar geen sinterklaas of kerst vier, maar het stiekem toch wel heel erg leuk vind om een cadeautje te krijgen. En over de ketting kan ik veel of weinig zeggen maar ik vind hem prachtig!
  Liefs en alvast prettige kerstdagen (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge