Winnen: L’Oréal producten!

foto1

Hi ladies! Toen ik gisteren door mijn Instagram en blogposts aan het bladeren was kwam ik erachter dat ik echt al een lange tijd geen win-actie meer had geplaatst. Zonde natuurlijk want ik weet hoe leuk jullie het vinden wanneer ik weer eens toffe producten mag weggeven! Vandaag vond ik het dus hoog tijd voor weer een toffe nieuwe giveaway en deze keer in de spotlights: L’Oréal Paris. Ik heb een aantal prachtige producten toegestuurd gekregen en in plaats van ze zelf meteen op te scheuren en te gebruiken (trust me, it was very hard) heb ik besloten ze aan een van jullie weg te geven.

foto2b
foto3b

Het gaat hier om de volgende prachtige producten:

Infallible Sculpt Contouring Palette in 01 – Light/Medium
Infallible Sculpt Contouring Palette in 03 – Medium/Dark
Blush Sculpt Trio Contouring Blush in 201 – Soft Rosy
Blush Sculpt Trio Contouring Blush in 102 – Nude Beige

Hallo, hoe mooi zijn alleen de verpakkingen al?! De Infallible Sculpt Contouring paletten zien er super luxe uit en volgens mij krijg je van de blushes echt een fantastische glow. Vooral de highlight kleur van de Nude Beige blush lijkt me echt prachtig!

Enthousiast geworden van bovenstaande foto’s? Meedoen is super simpel. Je hoeft je alleen te houden aan de volgende regels:

– Zorg ervoor dat je mij volgt op Instagram (@sharonvanbommel)
– Laat een comment achter onder dit artikel waarin je aangeeft waarom jij deze producten zou willen winnen

En that’s it! Zo simpel is het dus om kans te maken op deze prachtige producten. Deze win-actie loopt tot 10 juni 2016 22:00 en in de daaropvolgende dagen krijgt de winnares vanzelf bericht in haar (mail)inbox.

Good luck!

Love,
Sharon

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

101 Comments

 1. Melissa

  Ik zou deze graag willen winne, omdat er heel goede revieuws heb over gelezen. Ze zien ook nog super tof uit.

 2. Marina

  Hoi. Dit is een leuke winactie. Ik doe zeker weten mee. Misschien heb ik nu wel eens geluk. Groetjes van marina.

 3. Sandra Schols

  Waarom ik zou willen winnen? Ik ben mega-nieuwsgierig naar deze producten, maar heb een koopverbod opgelegd gekregen van mijn vriend. Als ik zou winnen kan ik dit keer zeggen dat ik ECHT iets gewonnen heb :).

 4. Liz

  Hey! Wat een leuke winactie! Ik zou graag mee willen doen om alle leuke producten aan mn stash toe te voegen en alles lekker te revieuwen voor mijn blog! ❤

 5. Nikki

  Ik ben al een tijdje erg benieuwd naar deze producten dus wil ik ze ofcourse graag winnen ;)!

 6. Romy

  Waarom ik graag deze producten wil winnen?

  Ik wil heel graag mijn stash uitbreiden en met deze producten zal dat zeker lukken!

  Liefs,

 7. Kimberly

  Zulke mooie producten 😨 Zou ik graag aan mijn stash willen toevoegen. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit iets van een sculpting powder geprobeerd en het zijn zulke mooie producten waar ik altijd veel goeds over hoor

 8. Rianne

  Wauw, super gaaf! Ik doe zeker mee! Ik zou heel graag willen winnen, want contouren vind ik echt heel erg mooi, ik heb alleen nog niet de perfecte contour kleur gevonden. Vaak zijn ze te warm en dat vind ik een stuk minder mooi dan een koele kleur. Ik ben heel benieuwd naar deze producten!!

  1. Candie

   Clearly, this action would reveal the 'real' nature of Anonymous to anyone with suspicions of this groo&:pquut;Anonymous, will remove from the Internet all web assets belonging to Assad's government that are outside Syria" The above action is definitely a CIA operation. However, the problem with being "a loosely affiliated organisation, with no leadership" is that anyone can say that they are "anonymous". As ever, to discern what is behind an event, we Conspiracy Analysts must look to who gains.

 9. Nikki Dumee

  Hey lieve sharon

  Ik doe zeker mee ben dol op loreal en ik vind je video’s altijd leuk om naar te kijken:)
  En dit lijken mij hele mooie producten voor de zomer die eraan komt en ik ben volgende maand jarig en word ik 30 en dan ga ik OTT voor degene die de trem niet ken het is Over The Top:) ik ga het groots vieren en dan wil ik er ook top uit zien en Loreal is een geweldiig merk
  En ij volg je allang op insta ben dol op insta^^
  Groetjes Nikki Dumee

 10. Lin

  Heey sharon idd een super leuke verpakking💗! ik zou de producten graag willen winnen omdat ik dan weer iets te doen heb met mijn zusje en moeder #lekkertutten
  xx mij

 11. Aynoa

  Heey! Leuke winactie💋 Ik ben nog niet zo oud, en krijg niet heel veel geld van mijn ouders😁 En dit lijken me fijne producten! Dus als ik zou winnen zou dat leuk zijn! Liefs, Aynoa❤️

 12. iris

  aah super mooie producten ik doe zeker weten mee omdat ik wil gaan beginnen met contouren en blush en highlighten en het lijkt me super handig om dat met deze mooie producten te kunnen leren
  ik volgde je al op instagram (@iris.denouden)

 13. Pauline van Caster

  Hi Sharon! Inderdaad, dat zien er prachtige producten uit! Ik doe alvast mee met de winactie! Ik zou deze graag willen winnen om mijn contouring skills uit te breiden en die blushes zien er prachtig uit voor deze zomer! :)
  Vele groetjes vanuit België xxx
  Pauline

 14. Sanne

  Ik zou willen winnen omdat ik echt heel nieuwsgierig ben naar deze producten! Ik kan ze alleen zelf niet kopen omdat ik moet sparen voor mn huisje en studie :(

  1. Aileen

   Not bad, but a bit repetitive. Every paragraph was pretty much “OMG it’s dark and there’s a scary noise, but it’s probably nothing”. If it had been shortened down a lot, it probably would have had more impact. I got kind of bored reading the same thing over and over.Ending is pretty weak, but it gave me a little scare anyway.Still the best pasta in a while.VA:F [1.12.1_9169](from 0 votes)

  2. http://www./

   BernieOctober 21, 2010Hi Lukey, Cam and allLukey, apologies for taking so long to post re your last round. I feel for you re the bunker scenario, hopefully it is now well in the past. Best of luck in the last round of the championships. Unfortunately I had a similar scenario yesterday, I tried to get tooooooooooooo cute with a bunker shot and the ball rolled back into my foot marks. Like you I should have walked out of the bunker, re grouped etc. However, “pride/stupidity/Pesky” took control. Such is life.Bernie

  3. http://www.hausratversicherung.tech/

   saye stuju dgn budak gemuk ! rita still sygkan perkhwinan dye biapon bnyk perkare y berlaku..tp aidil xpenah faham..susah senang dulu sme,bnyk perkare rita dah korbankan mcm nie aidil blas! senypkan diri bkn jln penyelesaian..sye xske laki mcm tuh..bile de mslah larikan diri..lau face 2 face mslh ag cepat settle sme ade nak teruskan ataupun cerai..grrWell-loved.

  4. distance learning tefl course

   AFAICT you’ve covered all the bases with this answer!

  5. lbs kredit berechnen

   Però attingere acriticamente dal web fa vittime illustri anche oltralpe: guardate che è successo alla candidata alla presidenza delle Repubblica Francese del 2007 Ségolène Royal (in Italia gira un doppio senso sul suo nome irriferibile qui): :-D

  6. got you covered

   Kai, My friend Jamie (who I “met” through this site!) just sent me a quote that summed up my feelings, and your sadness all at once:“To be nobody but yourself in a world that’s doing its best to make you somebody else, is to fight the hardest battle you are ever going to fight. Never stop fighting.”E.E. Cummings

 15. Eline

  Ik zou graag deze producten willen winnen omdat ik heel erg van make up hou, ik heb alleen nog niet zo veel te besteden dus ik zou het heel erg leuk vinden❤️.
  Ps. ik kom naar je in de etos.

  Liefs,

 16. Iris bolder

  Super leuke producten!! Ik doe zeker mee ❤❤

 17. Quiva

  Wat een prachtige producten. Lijkt me super om uit te proberen ! 😍

 18. Evi

  Heyhoi,
  Lief van je dat je de producten weg wilt geven , ik doe zeker mee omdat ik binnenkort mijn schoolgala heb en zeker wel wat toffe makeup kan gebruiken om me mooi op te maken voor het gala ! :)

  Liefs , Evi ♡

 19. Isa

  Leuke winactie! Ik zou ze graag winnen om samen met mijn vriendinnen uit te testen haha😛

 20. Nienke

  Ik zou graag het pakketje willen winnen om ze samen met mijn schoonzusje uit te proberen! Verdient ze wel na haar examens

 21. Laura

  Wat tof! Ik houd van een goede basis, dit houdt dus ook een goede contour en mooie blush in! Deze winactie is op mn lijf geschreven dus :)

 22. Faat

  Wat een leuke winactie. Ik zou graag winnen omdat ik de laatste tijd echt met een perfecte basis bezig ben. Ben helemaal into de blush, highlighten en contouren!

  Groetjes!

 23. wendy

  wat een prachtige producten. Ik zou dit wel willen winnen. Dan ga ik het reviewen op mijn blog.

 24. Myrthe

  Wat een leuke producten! Ik doe zeker mee. Ik ben iemand die de laatste tijd steeds vaker met make-up bezig is, en zou het dus zeker leuk vinden om hier mee te beginnen!

 25. Sharon Rutgers

  Wat gaaf! Ik zou het heel leuk vinden om te winnen! mama vind dat ik als ik make up draag, het er wel goed moet uitzien. Dat moet met deze producten zeker weten goed lukken! Ik ben benieuwd!

 26. Aïcha Bahamid

  Wauw! Ik zou heel graag willen winnen omdat ik sowieso gek ben op blush en die twee kleuren echt ontzettend mooi zijn! En het lijkt me ook echt ontzettend leuk om die contour palletjes uit te proberen want ze zien er heel erg nice uit!
  Op instagram volgde ik je trouwens al, super leuk is je insta

 27. Marije

  Ik zou het heel graag willen winnen omdat ik het zelf best duur vind om te kopen omdat ik het niet elke dag draag(geen tijd voor haha), en wil het wel heel graag dus heb er 1 kleur maar van en het zou leuk zijn als ik ook een keer een andere kleur kan gebruiken. als ik het zou winnen zou ik hey super leuk vinden. Xxx

 28. Mirthe

  Hey! Waarom ik wil winnen? Nou gewoon, omdat ik GEK ben op make-up! X

 29. Sita Pijnacker

  Ik zou graag 1 van de producten winnen om met mijn vriendin te testen en daarover een artikel te plaatsen op ons blog over beauty, fashion en lifestyle.

 30. Lois

  Wat een superleuke winactie! Het lijkt me echt super leuk om dit pakket te winnen. Ik ben sowieso fan van l’oreal en ik wil heel graag gaan beginnen met countouren! Heb al veel positieve dingen hierover gelezen. Ik volg je natuurlijk al op instagram :)

 31. Daniëlle

  Superleuke winactie! Wil de nieuwe producten heel graag proberen maar ze liggen helaas buiten mijn budget.. Ik volg je al op insta 😊😘

 32. Chantalle

  Wat een leuke winactie! Ik zou deze producten echt heel graag willen winnen omdat ik er erg benieuwd na ben. Ik doe graag mee!

 33. Janna

  Hi Sharon!
  Het lijkt me super tof om deze producten te winnen. Ik zoek al een tijdje naar het perfecte contour palette en wie weet zit die hier bij. Wat ook handig is dat ik een Turkse vriendin heb aan wie ik het contour palette kan geven voor de iets donkere huidskleur! Daarbij test ik de producten graag op mijn YouTube kanaal.

 34. Tessa

  Hoi Sharon!😊
  Ik zou graag deze producten willen winnen omdat ik er erg benieuwd naar ben😄
  Xoxo Tessa💗😊😘😀♥️

 35. Esther

  hee Sharon,
  Echt een superleuke winactie! Ik doe zeker mee. Ik ben erg nieuwsgierig naar de producten omdat ze er anders uit zien dan normale contour producten, ook zit de verpakking er inderdaad erg mooi uit! zeker producten die ik in mijn stash zou willen hebben. Succes iedereen!
  xxxx Esther

 36. Elken Walstra

  Mooie producten dus ik doe mee!

 37. Iris van Grunsven

  Hi Sharon,
  Ooohhh wat leuheuk weer! Een winactie 😍 Ik ga toch maar een gokje wagen, ik hoop kans te maken op de leuke producten en ze dan meteen aan mijn beste vriendin te geven. Ik ga ze dan delen zodat we allebei gewonnen hebben 😉, zo heb je 2 vliegen in een klap hahaha, het zou leuk zijn als ik een keer de gelukkige ben , maar natuurlijk gun ik het de anderen super erg! x

 38. Alicia

  Ik zou de producten willen winnen, omdat ik vooral over het contour palette light/medium hele goede verhalen heb gehoord maar ik kan hem niet in de winkels vinden. Love you♥♥

 39. Anouk

  Aaah leuk! Producten zien er mooi uit! Doe graag mee met de winactie. Ben een beetje aan het spelen met contouren, dus de producten zouden super goed van pas komen!
  En wie heeft er nu genoeg bronzen/blush/highlighter?! Ik niet 💁🏼

 40. Kim

  Leuke winactie! Ik volg je al op instagram, en ik doe mee omdat ik net een vakantie heb geboekt en mijn portomonee het niet aankan om nog meer nieuwe producten te kopen! 💋

 41. Mandy de croon

  Hoi Sharon! ik zat net weer eens op je instagram te kijken en zag deze leuke actie voorbijkomen. Wat knap van je dat je het zelf niet gelijk test en houd! Wat lijkt me dat moeilijk hey! Ben net ik de kruidvat geweest en heb me suf gezocht naar een mooie blush / highlighter. Het was 1+1 op L’Oréal maar dit licht nog niet in mijn kruidvat(klein filiaal) balen dus, met mijn hand en gezicht vol betreurd naar huis gegaan. Weer niet wat ik zocht😓 Mua zou een mooie blush hebben maar daar is ons filiaal dus ook te klein voor. En online bestellen durf ik niet. Jou blog is zo positief dat ik hoop dat jij mijn reddende engel bent. Wat zou ik dit graag testen, het ziet er zo mooi uit. Succes verder en blijf vooral doorgaan! Lieve groet Mandy de croon uit eerbeek

 42. Roswitha

  Ik heb geen instagram, maar ik wens de anderen veel succes. Ziet er erg leuk uit!

 43. Nikki

  Super leuke winactie! Ik zou ze graag willen winnen, ze zien er echt heel mooi uit 😍 Ook wil ik een beetje beginnen met contouren enzo, dus ze zullen zeker van pas komen. ☺️ Volg je btw al op instagram ;p. Hoop dat ik een van de gelukkige ben, maar ik begrijp natuurlijk dat iedereen ze wil 😂

 44. Annelieke van der bijl

  Ik zou heel erg graag een keer contouren willen uitproberen. Ik heb nog helemaal niets zoals dit in mijn stash. Super leuke winactie. Ik volg je al een behoorlijke tijd op instagram.
  Ga zo door ik vind je video’s altijd erg leuk. Groetjes annelieke

 45. Celine

  Hey Sharon! :)

  Wat een mooie producten en wat een leuke winactie! Ik zou deze producten graag willen winnen, omdat ik al een hele lange tijd op zoek ben naar een goed contouring palette. Daarbij mag ik een mooie blush natuurlijk niet ontbreken, haha! :)

  xoxo,

  Celine

  1. Celine

   P.s: Ik volg je natuurlijk al een lange tijd op Instagram!

 46. norah

  Hoi Sharon! Wat leuk dat je dit weggeeft! Ik zou t graag willen winnen aangezien ik nog niet zo heel veel budget heb om merken zoals loreal te kopen. Ik heb een blog en zou dus graag wat duurdere producten willen reviewen!x Norah

  1. Amber

   La présentation du projet de l'hôpital est très drôle : un lieu ouvert et fermé, où les malades sont libres et surveillés, où on respecte l&mit;3n9i#ité de chacun et où tout est sous contrôle… le projet à s'arracher les cheveux !

 47. Sanne

  Ik zou het heel leuk vinden om te winnen, omdat het gewoon superleuk is en omdat je nooit te veel blush en bronzer kan hebben! :) Ookal is de kans heel klein dat ik win, ik doe zeker mee.
  (En ik volg je natuurlijk al op insta)
  Groetjes van Sannee

 48. Tara

  Super gaaf! Ik doe graag mee omdat make-up mijn hobby is en je kan nooit genoeg hebben toch?! Xx Tara

 49. Lianne

  Ik zou graag de L’oreal producten willen winnen omdat ik graag meer zou willen oefenen met make up ❤️ Ps je video’s en artikelen zijn heel erg leuk!!

 50. Anne-Wil Kraan

  wat leuk, ik doe mee omdat ik een probleem heb met de juiste kleur te vinden om mee te shapen

 51. Indy van der Drift

  Zo leuk altijd die winacties😊 Ik zou super blij zijn met het pakket en zou kunnen beginnen met het leren van mijn gezicht te shapen. En die blushes zijn prachtig😍😍

 52. Charlotte

  Waarom? DAAROM! (en omdat je nooit genoeg make-upjes kunt hebben natuurlijk) xxx

 53. femketje

  awesome ik doe graag mee :D ik volg je via instagram (@femketje.nl) en waarom ik wil winnen: omdat ik simpelweg geen producten van dit merk heb en deze mooierds met liefde aan mijn stash toevoeg <3

 54. Sietske

  Ik zou de producten willen winnen omdat ik er heel goede rivieuws over heb gelezen en de verpakkingen SUPER mooi zijn ik volgde je al een tijdje op instagram m’n naam is xsietske_

 55. Kimberley

  Ik doe heeeeel graag mee! Gewoon om mezelf mee te verwennen. De producten zien er echt suuper mooi uit!

 56. Simone van Leeuwen

  Waarom ik wil winnen is omdat ik make-up heel leuk vind maar ik heb nog niet zoveel dus dit lijkt me de perfecte toevoeging aan m’n kleine stash. En natuurlijk volg ik je op instagram 😊

 57. Laura

  Ik zou pdeze producten heel graag willen winnen omdat ik nog bijna geen producten van l’oreal getest heb en ik ze heel graag eens zou willen uittesten!

 58. Tessa

  Wauw. Wat een mooie producten! 😍 Ik zou ze echt heel graag willen winnen, omdat ik een beetje aan het oefenen ben met contouren. Deze producten komen dan heeel erg goed van pas. 😏

 59. Astrid

  Wat een leuke winactie. Ik doe mee!

 60. Sofie

  Leuke winactie ! Ik heb al veel goede dingen gehoord over die contourpalettes dus ben erg benieuwd, ik doe graag mee ! :)

 61. Mieke | Mieksmind

  Geen idee hoe ik hier tussen ga opvallen haha maar i love highlighter! Dit lijkt me dan ook echt wel wat voor mij, want i like een fantastische glow. Ik ben ook steeds meer bezig met contouren dus dit lijkt me zeker wel wat! Zou een leuk verjaardagscadeau zijn , birthday girl in juni ;-) Ik volg je natuurlijk al. Duimen maar! liefs,

 62. Melissa

  Oh my ik wou de blush gisteren kopen maar iets hield me tegen! Mss omdat ik mee moet doen met deze winactie ;D hihi dus ik doe zeker mee en finger crossed dat ik mag winnen 😊

 63. Greta

  Wat lief dat je deze producten weggeeft :D ik doe graag mee! Because I Loove make-up!!!
  Ben heel benieuwd naar de producten.

  Liefs,

 64. Marian

  Hee!
  Wat een leuke mini collectie! Ik stond gisteren al op het punt om het donkere countouring palette te kopen, maar moest nog even op de stufi wachten ;) Ik doe dus graag mee aan deze give away!
  Liefs

 65. Janneke | Crafty Time

  Wauw Sharon, super leuk dat je dit weggeeft! Ik doe zeker mee aan deze winactie. Ik volg je op instagram (@CraftyTimeNL). Dit zou een leuk verjaardagscadeautje zijn! xx

 66. lieke

  Leuke winactie! ik volg je op instagram (ik heet x.l.ieke) Ik zou deze spulletjes graag willen winnen omdat ik graag wil oefenen met contouren. Ik heb nog geen bronzer… en het lijkt mij super leuk!

 67. jia-feng

  ik doe mee om dit te winnen want ja, tegenwoordig doe je niet meer mee als je je gezicht niet contourt :p en ik vind het ook nog is hartstikke leuk om het uit te proberen :D x

 68. Melanie Anna

  Wauwie! Ik heb al heel veel gehoord over deze producten en doe dan ook zeker mee! Waarom? Omdat ze gewoon heel mooi zijn 😍 Liefs, Melanie

 69. Marjolein

  Ik zou dit graag willen winnen, omdat het voor mij als arme student niet altijd lukt om geld uit te geven aan make up. Ik zou het samen testen met een goede vriendin die echt intens verdlaafd aan het worden is aan make up en letterlijk al haar geld hier aan uit geeft. Lijkt me gewoon heel tof om te winnen!

 70. Melanie

  Ik doe zeker mee aan deze leuke winactie! Ik had deze lijn al eerder gezien, maar in geen een kruidvat waar ik kwam kom ik de producten vinden ( heb altijd het idee dat zeeland achterloopt met nieuwe producten). Ik ben hartstikke benieuwd naar deze producten. Elke keer als ik weer met make-up thuis kom komt mijn vriend met de vraag; ‘ Heb je het wel echt nodig?’ JA, ik heb het echt nodig :). Maar het lijkt me ook wel eens leuk om te kunnen zeggen dat ik iets gewonnen heb.
  Groetjes Melanie!

 71. Merlin Borghuis

  Leuke winactoe Sharon! Ik doe graag mee, lijkt me leuk om ze te proberen💕

 72. beautifulday4makeup

  Die blushes zijn zo mooi. De laatste tijd ben ik enorm voor de gezichtsproducten: blushes en contouring passen perfect in dat plaatje. Ik doe contouring alleen met poeders, maar het lijkt mij leuk om eens met een crème product te werken.

 73. laura

  Wat leuk! Ik doe mee! Ik zou heel erg graag kans maken op deze producten omdat ik heel erg benieuwd ben naar de kwaliteit van deze nieuwe l’ oreal producten. Waarom zelf kopen als ik ze zou kunnen winnen? Dat zou echt heel tof zijn!

  1. Genevieve

   Hei Arne og Charlotte,Moro Ã¥ følge dere pÃ¥ bloggen! Godt Ã¥ høre at været er blitt bedre slik at dere er ute av teltene og tilbake skiene igjen. Godt skiføre og en gradvis letterer pulk høres ut som en deilig kombinasjon;) God tur videre – hilsen Farmor-Jytte, FarrLf-aaurids, Niels, Sophie og Meg;)

  2. http://lapiluleduweekend.men/

   மாசம் வந்த சுளையா வாங்கறீங்க இல்லை குடுங்கன்னு ஏதோ இவன் அப்பன் வீட்டு காசை எங்களுக்கு குடுக்குற மாதிரி டயலாக் பேசுவானுங்க..//அந்த டயலாக்கில் என்ன தப்பு? கழுத்தில ஐடி மாட்டின தகுதிக்காக ஒரு நாளுக்கு 3,000 ரூபாய் (சராசரியாக – மாதத்துக்கு 3,000×20=60,000 ரூபாய்) வருமானம், ஆட்டோ ஓட்டுபவருக்கு ஒரு நாள் உழைப்புக்கு என்ன வருமானம்? நீங்கள் சொல்வது போல ‘கொள்ளை அடிக்கும்’ ஆட்டோக் காரர் (இந்தப் பதிவில் பேசுபவர்) 2 நாள் உழைப்புக்கு சுமார் 700 ரூபாய் பெறுகிறார். அதிலும் கை வைக்க பேரம் பேசுகிறோம்.

  3. http://www./

   1. Ikä – 192. Ammatti / opiskeluala – Lukiolainen3. Paikkakunta – Tampere4. Miksi luet Kemikaalicokctailia? – Haluan löytää kaikki tavat vältellä kemikaaleja – että se olisi helppoa, eikä vaatisi tavaroiden/tuotteiden tilaamista toiselta puolelta maailmaa. 5. Juttutoiveesi – – Miksi se kahvi oli niin paha juttu? Olen kyllä lopettanut kahvinjuonnin jokin aika sitten, mutta jäi kiinnostamaan. – E-pillereille vaihtoehtoja?! (En siis niitä käytä itse, mutta kyllähän se ennemmin tai myöhemmin tulee ajankohtaiseksi)- Kaikki tieto kemikaaleista ja luonnonmukaisemmasta elämäntavasta on tervetullutta :)

  4. http://www./

   So sorry to hear that this challenge will be closing as I will miss playing, but I wish you all the best in your future endeavors in whatever you do!! Thanks to the wonderfully talented DT for the fabulous inspiration on every challenge!! BIG HUGS

  5. http://www.clonealgo.us/

   Farra: Om du skriver att du läst här om Annelie så borde du ju se då att hon är journalist och har skrivit en bok om sitt tidigare liv som strippa. Så jag vet inte riktigt vad du vill ha sagt?

 74. Quinty

  Ik zou ze graag willen winnen zodat ik er een review over kan schrijven voor op mijn blog!

 75. Julia

  Hey, wat een leuke winactie😊 ik zou het graag willen winnen omdat ik net een beetje wil beginnen met shapen maar daar heb ik nog niet echt goede producten voor en deze producten zien er prachtig uit! Dus ik waag een gokje💕

 76. lise

  Heey sharon, wat leuk dat je een winactie doet. Ik zou dit pakketje graag willen winnen omdat ik serieus niks van contour dingen heb. Dus dat lijkt me super om uit te proberen! En ik ben benieuwd of l’oreal me bevalt. Nog een vraagje. Ga je nog uploaden op je make up kanaal? Want die looks die je maakt zijn zo ongelofelijk mooi! <3

 77. Manar

  Hey Sharon! Wat lief dat je het weggeeft.

  Ik zou de producten willen winnen omdat ik graag zou willen beginnen met het contouren van mijn gezicht alleen weet ik niet waar ik zou moeten beginnen en met welke producten. Ik word zelfs een beetje wanhopig omdat mensen mij producten aanraden en sommigen weer die afraden. Ik weet zeker dat ik op jouw advies kan vertrouwen en met deze producten een heerlijk beginnetje zou kunnen maken.

 78. ml

  Wat een beautiesss! Met dit vieze weer (sun is nowhere to be found) heb ik duidelijk wat kleur nodig om er niet als een halve lijk bij te lopen, soooo these beauties are perrrfect! Bring on that shape and color!

 79. Michelle Blom

  Heel toffe winactie dit! Ik ben gek op L’Oréal Paris, maar ik vind dat ik er nog veel te weinig van heb. Producten als dit van dit merk heb ik dus niet dus wil ik heel graag proberen! Ik volg je op instagram onder @michelleblom_ xx

 80. Sabrina

  Wat een toffe pallettes! We all need a glow! Ik doe heel graag mee!

 81. R.

  Ben super grote fan van ‘l oreal en dus lijkt het me super leuk om te winnen!

 82. Manon

  Hi Sharon! Ik doe graag mee aan de verloting! Ik zie op steeds meer blogs dat merken met speciale shaping producten komen. Zelf vond ik het altijd nog een beetje eng: zo veel kleur op je gezicht?! Inmiddels begin ik langzaam aan mijn “make-up grenzen” wat te verleggen en ben ik steeds meer aan het experimenteren. Ik zou de l’Oréal producten dan ook heel graag willen proberen!

 83. Zoë

  Ik doe heel erg graag mee met de winactie!
  Ik wil graag contouren uit gaan proberen, nog nooit gedaan! Ik heb al een hoop filmpjes gezien en nu nog de juiste producten!

  Liefs, Zoë

  1. Zoë

   ohja en instagram; zowiezo_

 84. Jonne

  Super leuk zo’n winactie. Het product ziet er echt prachtig uit en ik zou het graag willen proberen!
  liefs. Jonne

 85. Bo

  Leuke winactie! Ik heb echt dringend nieuwe contourproducten nodig, maar ik moet sparen, zou handig zijn als ik ze zou winnen :D

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.