Wishlist #1 Beautyproducten!

collage2

Ik denk dat we allemaal wel een lijstje van producten in ons hoofd hebben die we graag nog eens zouden kopen. Producten die we bijvoorbeeld nu niet echt nodig hebben of juist veel te duur zijn. Qua beauty raakt mijn wishlist natuurlijk nooit volledig vervuld dus het leek me leuk om vandaag mijn lijstje met jullie te delen! Benieuwd naar de producten die ik dolgraag aan mijn collectie zou willen toevoegen? Lees dan snel verder!

1. Urban Decay Vice 2
Aangezien ik mijn ‘normale’ Vice palette nog iedere dag met veel liefde gebruik lag deze natuurlijk wel een beetje voor de hand. De pigmentatie is gewoon fantastisch en de kleuren blenden als nooit tevoren. Wel een beetje jammer van het prijskaartje, die ligt namelijk rond de 50 euro.

2. Urban Decay Naked Basics palette
Hoewel ik absoluut geen fan ben van het normale Naked Palette spreekt deze combinatie van kleuren me toch wel enorm aan. Dit lijkt me nou een heerlijk palette voor onderweg en voor de wat veiligere ooglooks. De prijs van dit palette ligt rond de 25 euro en dat vind ik nog best betaalbaar voor zes kleuren die je sowieso vaak zult gebruiken!

3. NARS blush in ‘Super orgasm’
Toen ik vorig jaar in Parijs mijn vingers over deze blush heen haalde werd ik spontaan verliefd. Het is dat ik toen voor een Vice palette kwam (en die was nou niet bepaald goedkoop) anders had ik deze blush zeker meegenomen! Hij is net wat opvallender dan ‘Orgasm’ en de kleur is ook net wat meer mijn ding. Gemiddelde prijs? 30 euro.

4. MAC Blush in ‘Trace gold’
Ik merk dat ik een beetje uitgekeken raak op de roze blushes. Koper/Peachy kleurige blushes staan (in mijn ogen) een stuk interessanter en wanneer deze een fijne glow hebben geven ze je hele gezicht een zonnige boost! Een soort bronzer-effect maar dan met blush.. als je begrijpt wat ik bedoel. Trace Gold van MAC is ook zo’n kleur die je gezicht binnen no time een gezonde glow geeft. Te koop bij de MAC store voor €21,50.

5. Real Techniques brushes
Ik zou graag nog een blush & powder brush van dit merk aan mijn kwastencollectie toevoegen!

6. Cherry Bomb lipstick van Wet ’n Wild.
Ik zag deze kleur vorige week op internet langskomen en ik vind hem toch wel erg mooi. Beetje jammer dat nonpareilboutique.com en Cherryculture.com hun verzendkosten zo enorm hebben verhoogd.. hopelijk kom ik hem nog tegen op ebay!

7. Urban Decay Primer Potion in ‘Eden’
Misschien hebben jullie deze al eens voorbij zien komen in een video.. dan zag je de tube van mijn moeder ;-) Nadat ze toch niet zo tevreden was over de Paint Pots van MAC vertelde ik haar dat ze deze maar eens moest proberen. Wat een superfijne oogschaduwbasis is dit zeg! De kleur ‘Eden’ geeft ook nog een fijne kleur af zodat je ogen perfect egaal zijn voordat je aan een nieuwe ooglook begint. Nu nog een tube voor mezelf kopen! Voor een tube van 11ml betaal je 17 euro.

8.NYX Matte Lipcreams
Nikkie en ik kwamen ze vorig jaar tegen in Mallorca en sindsdien spoken ze nog steeds door mijn hoofd. Ik weet alleen nog steeds niet welke kleuren ik wil haha! Ze zijn gewoon allemaal zo mooi.. Op cherryculture.com betaal je 6 dollar voor deze lipproducten.

9. NARS Albatross highlighter
Zoals jullie weten ben ik gek op highlighter. De gezonde glow van een mooie gouden highlighter is in mijn ogen onmisbaar geworden en ik maak dus ook dagelijks gebruik van dit mooie product! Als highlighter-fan mag Nars Albatross dan ook niet ontbreken in mijn collectie. Ik raad je aan even de swatches op internet te gaan bekijken want dit is de koning onder de highlighters! Wel een beetje jammer van de prijs, die ligt namelijk rond de 30 euro..

Welke producten zou jij nog graag aan je collectie toevoegen?

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

23 Comments

 1. Martina

  Ik wil alles!!! Behalve albatross die heb ik al :) ( en hij is prachtig!!!)
  Martina onlangs geplaatst…16 Maart 2014 – Lente outfitsMy Profile

 2. femketje

  prachtige producten :D
  femketje onlangs geplaatst…WINACTIE: 88 Warm Palette!My Profile

 3. Edith

  Wat een super mooie wishlist! Ik zou ook alles wel willen!
  Edith onlangs geplaatst…Mini shoplog PrimarkMy Profile

 4. Maudeleine

  Wat een mooie kleur lipstick! Ook het oogschaduwpalette zou ik wel graag willen hebben :-)
  Maudeleine onlangs geplaatst…New in: tasMy Profile

 5. Amber Naomi

  MAC Blush in ‘Trace gold’ lijkt me ook supermooi :)
  Amber Naomi onlangs geplaatst…All about body shapes!My Profile

 6. Dionne

  Wat een leuke wihslist! Er staan mooie producten tussen!
  Dionne onlangs geplaatst…Spam je blog #4My Profile

 7. Marloes

  Wat een mooie wishlist. Nars Albatross zou ik ook nog graag toevoegen aan mijn stash!
  Marloes onlangs geplaatst…Look Inspired By Margot Robbie ‘The Oscars 2014′My Profile

 8. Amy

  Ah, leuke spulletjes! Die lipstick van Wet ’n Wild ziet er mooi uit!
  Amy onlangs geplaatst…Opberg tip: lippenstiftMy Profile

 9. Veerle

  Ik wil ook zó graag het Naked Basics palette! En het Meet Matt(e) palette van The Balm zou ik ook wel willen hebben.. :)

 10. Mariska

  Wat een mooie wishlist! Vind vooral blush van MAC prachtig!
  Mariska onlangs geplaatst…Dagelijks make up routineMy Profile

 11. Liselot

  Nars Albatross, deze lijkt me zo mooi. Over een paar weken ga ik hem sowieso in het echt swatchen als ik in Engeland ben.
  Liselot onlangs geplaatst…FOTD #3My Profile

 12. wies

  Heerlijke wishlist. Ik wil Nars albatross ook!
  wies onlangs geplaatst…Nieuw haar met de John frieda precision foam colour ♥My Profile

 13. Tedje

  Het Urban Decay Naked Basics palette heb ik en het is echt een ideaal palette om mee te nemen met weekendjes weg enzo :) Op mijn wishlist staat ook de Albatross highlighter, maar als het goed is ga ik die in mei in Londen aanschaffen!
  Tedje onlangs geplaatst…Take a look at my life: Maart #3My Profile

 14. Ceetje

  Zeker ook de highlighter van Nars. Ga binnenkort naar Londen en m daar hopelijk kopen :)
  Ceetje onlangs geplaatst…Winactie: Lioele Dollish triple sorbet eye shadowMy Profile

 15. Melissa Charlotte

  Mooie wishlist! Ik zou alle producten wel willen kopen..
  Melissa Charlotte onlangs geplaatst…Maybelline Cool BlueMy Profile

 16. Anouk

  Het eerste & tweede palette heb ik sinds kort in mijn bezit!
  Anouk onlangs geplaatst…Shoplog (Mediamarkt, H&M en Schuurman)My Profile

 17. Manouk

  Ahhhh ik wil ook zo graag nog meer Real Techniques’ brushes. Ik zou er bijna een vakantie naar London voor boeken gewoon. Ik kan ze wel bestellen op internet maar het is gewoon leuker om het in Boots te kopen.. (Samen met duizend andere producten die ze hier niet verkopen).
  Manouk onlangs geplaatst…MY EVERYDAY DRAWERMy Profile

 18. Chantall

  Ja ik zou ook ontzettend graag Nars Albatros willen hebben :-) ik heb Orgasm al en de bronzer en die zijn zo fijn!

 19. Kiki

  Dit lijken me allemaal hele mooie producten. Het liefst wil ik zelf nog graag een kwastenset, want ik heb helemaal geen goede kwasten. Liefs
  Kiki onlangs geplaatst…Een frisse start!My Profile

 20. Glamourista

  Wat heb je een heerlijke wishlist gemaakt :D
  Glamourista onlangs geplaatst…YoutubekoppelsMy Profile

 21. Lobke

  Sharon verkoopt cynthia die wet n wild lipstick niet in haar shop? Ik dacht dat ik hem daar had gezien bij de magazijn uitverkoop of anders bij wet n wild merk. Misschien is het niet dezelfde, maar je moet maar even kijken.
  Xxx

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.