Beauty

Wishlist #1 Beautyproducten!

collage2

Ik denk dat we allemaal wel een lijstje van producten in ons hoofd hebben die we graag nog eens zouden kopen. Producten die we bijvoorbeeld nu niet echt nodig hebben of juist veel te duur zijn. Qua beauty raakt mijn wishlist natuurlijk nooit volledig vervuld dus het leek me leuk om vandaag mijn lijstje met jullie te delen! Benieuwd naar de producten die ik dolgraag aan mijn collectie zou willen toevoegen? Lees dan snel verder!

1. Urban Decay Vice 2
Aangezien ik mijn ‘normale’ Vice palette nog iedere dag met veel liefde gebruik lag deze natuurlijk wel een beetje voor de hand. De pigmentatie is gewoon fantastisch en de kleuren blenden als nooit tevoren. Wel een beetje jammer van het prijskaartje, die ligt namelijk rond de 50 euro.

2. Urban Decay Naked Basics palette
Hoewel ik absoluut geen fan ben van het normale Naked Palette spreekt deze combinatie van kleuren me toch wel enorm aan. Dit lijkt me nou een heerlijk palette voor onderweg en voor de wat veiligere ooglooks. De prijs van dit palette ligt rond de 25 euro en dat vind ik nog best betaalbaar voor zes kleuren die je sowieso vaak zult gebruiken!

3. NARS blush in ‘Super orgasm’
Toen ik vorig jaar in Parijs mijn vingers over deze blush heen haalde werd ik spontaan verliefd. Het is dat ik toen voor een Vice palette kwam (en die was nou niet bepaald goedkoop) anders had ik deze blush zeker meegenomen! Hij is net wat opvallender dan ‘Orgasm’ en de kleur is ook net wat meer mijn ding. Gemiddelde prijs? 30 euro.

4. MAC Blush in ‘Trace gold’
Ik merk dat ik een beetje uitgekeken raak op de roze blushes. Koper/Peachy kleurige blushes staan (in mijn ogen) een stuk interessanter en wanneer deze een fijne glow hebben geven ze je hele gezicht een zonnige boost! Een soort bronzer-effect maar dan met blush.. als je begrijpt wat ik bedoel. Trace Gold van MAC is ook zo’n kleur die je gezicht binnen no time een gezonde glow geeft. Te koop bij de MAC store voor €21,50.

5. Real Techniques brushes
Ik zou graag nog een blush & powder brush van dit merk aan mijn kwastencollectie toevoegen!

6. Cherry Bomb lipstick van Wet ‘n Wild.
Ik zag deze kleur vorige week op internet langskomen en ik vind hem toch wel erg mooi. Beetje jammer dat nonpareilboutique.com en Cherryculture.com hun verzendkosten zo enorm hebben verhoogd.. hopelijk kom ik hem nog tegen op ebay!

7. Urban Decay Primer Potion in ‘Eden’
Misschien hebben jullie deze al eens voorbij zien komen in een video.. dan zag je de tube van mijn moeder ;-) Nadat ze toch niet zo tevreden was over de Paint Pots van MAC vertelde ik haar dat ze deze maar eens moest proberen. Wat een superfijne oogschaduwbasis is dit zeg! De kleur ‘Eden’ geeft ook nog een fijne kleur af zodat je ogen perfect egaal zijn voordat je aan een nieuwe ooglook begint. Nu nog een tube voor mezelf kopen! Voor een tube van 11ml betaal je 17 euro.

8.NYX Matte Lipcreams
Nikkie en ik kwamen ze vorig jaar tegen in Mallorca en sindsdien spoken ze nog steeds door mijn hoofd. Ik weet alleen nog steeds niet welke kleuren ik wil haha! Ze zijn gewoon allemaal zo mooi.. Op cherryculture.com betaal je 6 dollar voor deze lipproducten.

9. NARS Albatross highlighter
Zoals jullie weten ben ik gek op highlighter. De gezonde glow van een mooie gouden highlighter is in mijn ogen onmisbaar geworden en ik maak dus ook dagelijks gebruik van dit mooie product! Als highlighter-fan mag Nars Albatross dan ook niet ontbreken in mijn collectie. Ik raad je aan even de swatches op internet te gaan bekijken want dit is de koning onder de highlighters! Wel een beetje jammer van de prijs, die ligt namelijk rond de 30 euro..

Welke producten zou jij nog graag aan je collectie toevoegen?

23 thoughts on “Wishlist #1 Beautyproducten!”

  1. Ahhhh ik wil ook zo graag nog meer Real Techniques’ brushes. Ik zou er bijna een vakantie naar London voor boeken gewoon. Ik kan ze wel bestellen op internet maar het is gewoon leuker om het in Boots te kopen.. (Samen met duizend andere producten die ze hier niet verkopen).
    Manouk onlangs geplaatst…MY EVERYDAY DRAWERMy Profile

  2. Sharon verkoopt cynthia die wet n wild lipstick niet in haar shop? Ik dacht dat ik hem daar had gezien bij de magazijn uitverkoop of anders bij wet n wild merk. Misschien is het niet dezelfde, maar je moet maar even kijken.
    Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.