Wishlist van dit moment! – wat wil ik nog graag?

Wishlist

Nu ik dit schrijf tikt er af en toe een druppel regen op mijn dakraam, staat er een vanille kaars te branden en geniet ik van de warmte van een wel heel erg dik vest. Waar is de zomer ineens naartoe?! Nu de warme zomeravonden voorbij zijn merk ik dat ik ’s avonds steeds meer achter mijn laptop te vinden ben en heel wat online winkelmandjes vol mooie spullen zet! Wanneer je ’s avonds meer binnen bent is online shoppen nou eenmaal een erg leuke bezigheid haha. Dat laatste bracht me op het idee om weer eens een wishlist met jullie te delen en today is the day! Benieuwd wat ik op dit moment nou echt graag zou willen hebben? Lees dan snel verder!

1. Een nieuwe telefoon
Ja, het is echt tijd voor een nieuwe telefoon! Mijn iPhone 6 is mijn kind maar het is nu toch wel echt tijd voor vervanging. Omdat ik mijn telefoon zo ontzettend veel gebruik en hij nu toch alweer een jaartje of twee meegaat merk ik dat de batterij een stuk minder lang meegaat en de camera niet meer zulke mooie foto’s geeft (en de foto’s van de nieuwere iPhone’s zijn ook nog eens prachtig!). Tijd voor een nieuw exemplaar dus! Ik ben zelf super tevreden over mijn iPhone 6 en twijfel dus ook tussen een iPhone 6s of een iPhone 7. De iPhone 6s kan je tegenwoordig echt super betaalbaar bestellen! En natuurlijk bestel ik er dan ook meteen een leuk hoesje bij :-) Ik ga sowieso voor een iPhone aangezien ik dit systeem echt super fijn vind. Alles valt makkelijk te linken aan mijn Macbook Pro en iMac en ik zou bijvoorbeeld ook echt niet zonder de App store kunnen! Welke telefoon gebruik jij op dit moment? Laat het weten in de comments!

2. Een nieuwe woning
Aangezien ik helaas uit mijn vorige woning moest (huurcontracten die aflopen.. heel jammer!) ben ik sinds kort weer op zoek naar een nieuwe woning en een nieuw fijn plekje staat dus zeker hoog op de wishlist! Ik heb deze week weer een bezichtiging dus wie weet kan ik volgende maand alweer aan de slag met verhuizen en alles lekker gaan inrichten. Verhuizen is natuurlijk nooit een fijne klus maar naar het inrichten kijk ik wel enorm uit! Ik ben nu al stiekem aan het browsen door Pinterest dus hopelijk gaat de woning door!

3. Een designertas
Ja, na érg lang twijfelen wil ik deze of volgende maand dan toch eindelijk mijn eerste designertas gaan kopen. Wel twijfel ik nog heel erg over welk merk en welk model ik dan ga kiezen. Ik wil namelijk wel een tijdloos model wat lang mee kan gaan en de kwaliteit vind ik natuurlijk ook erg belangrijk. Heb jij nog aanraders voor mooie tijdloze designertassen? I could use your help!

4. Een nieuwe cameralens
Volgens mij heb ik dit nog helemaal niet gedeeld op mijn blog maar ik heb sinds kort weer een nieuwe camera! Ik ging voor de Canon 750d en ben hier tot nu toe nog steeds super blij mee. De features zijn echt insane en ook de kleuren en scherpte hebben me echt blij verrast. Wel mis ik nog een goede overkoepelende lens die ik overal mee naartoe kan nemen of het nou om portretfoto’s gaat of juist iets heel anders. Lenzen zijn helaas geen goedkope uitgave dus ik wil wel zeker weten dat ik de juiste keuze maak. Nog even goed doorspeuren dus!

5. Een tweede kast voor mijn make-up
Afgelopen mei kreeg ik van vriendinnen een super mooie kast voor mijn make-up waar ik nog steeds super blij mee ben! Ik kan eindelijk alles mooi op categorie in laadjes verdelen en het staat ook nog erg luxe. Nu is het wel zo dat mijn make-up verslaving natuurlijk nooit stopt en ik alweer toe ben aan een tweede kast haha. Ik vrees dat ik binnenkort dus weer even langs de Ikea moet voor een tweede exemplaar. Heerlijk toch, je make-up collectie netjes kunnen opbergen!

En dat was mijn huidige wishlist alweer! Bekijk hier mijn vorige wishlist. Wat staat er op dit moment op jouw wishlist waar je eigenlijk niet mee wilt/kunt wachten? Ik ben benieuwd! Laat het achter bij de comments!

*Ad

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

7 Comments

 1. Loes

  Ik kan me wel een beetje vinden in deze wishlist! Ik zou ook wel graag een nieuwe woning willen, ook al is mijn huidige woning eigenlijk ook prima. Het zou dan vooral om locatie gaan. Hopelijk vind jij snel iets!

  1. Sharon

   Ahh dat kan soms zo moeilijk zijn he. Hier helaas nog geen succes, nog even doorzoeken dus! :(

 2. Marloes - GLAMOURMOES

  Leuke wishlist! Wel prijzige items haha. Hopelijk kan je binnenkort gaan afstrepen!

  1. Sharon

   hahaha ja dat viel mij tijdens het maken van de collage ook al op ja! Hopelijk kan ik er inderdaad snel wat gaan afstrepen! :)

 3. Dana

  Leuke wishlist! Ik wil best wel graag uit huis, maar dat stel ik nog een aantal jaren uit. Wel staat de go pro hero 5 boven aan op mijn lijstje.

 4. Marieke

  Mooie lijst met mooie items!

 5. Michelle

  Super leuke items! Als lens raad ik de Canon 50mm 1.8 lens aan, dat is echt een enorm fijne lens voor portretfoto’s, maar ook voor andere mooie foto’s met een mooie scherpte diepte! Succes!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.