Parfum

Zadig & Voltaire – Girls can do anything

Midden augustus lanceerde modehuis Zadig & Voltaire haar nieuwe parfum genaamd ‘Girls can do anything’. Ik liet jullie natuurlijk al eerder geuren van Zadig & Voltaire zien (o.a. op mijn Instagram!) maar deze geur is anders. Benieuwd geworden? Lees snel verder!

Goed, het merk kwam dus met ‘Girls can do anything’ en wil hiermee alle vrouwen uit de hele wereld aanmoedigen om de bekende ‘normen’ los te laten. Vrijheid, ongeremd zijn en geen schaamte kennen staan hierbij voorop. Zadig & Voltaire besloot Girls can do anything in een strak doorzichtig flesje te gieten met een wit label en zilveren details. Als het parfum zelf niet een lila tintje had gehad kon dit ook makkelijk een flesje voor mannen zijn. Leuk vind ik dat ook wel, het parfum straalt stoerheid uit en is absoluut gemaakt voor de sterke vrouw.

De verpakking is natuurlijk (zoals we gewend zijn van Zadig & Voltaire) weer prachtig maar ook de inhoud heeft me erg verrast. Zadig & Voltaire kiest toch vaak voor bloemige geuren (welke ik wel lekker vind maar geen wow-gevoel van krijg) maar deze heeft iets interessants. De geur is zacht, houtachtig, en sensueel en komt op mij erg chique over. De geurnoten bestaan niet voor niets uit Tonkaboon, vanille, peer, oranjebloesem en musk. Ja, gaan we weer… musk altijd goed. Ik zet de verdeling nog even voor je op een rijtje:

Geurnoten:

Topnoten: De stimulerende energie van een duo van peer/oranjebloesem
Hartnoten: De sensualiteit van een glad hart van Tonkaboon, zowel levendig als zacht
Basisnoten: De houtachtige verslaving van een verse varen, verdraaid door een aanraking van met musk doordrenkte vanille, de kenmerkende geur van Zadig&Voltaire geuren!

Dit is echt een geur die je bij elke gelegenheid kan dragen. Zowel ‘s ochtends naar je werk als ‘s avonds bij een avond uit. Zadig & Voltaire ‘Girls can do anything’ zou dus ook een heel mooi cadeau kunnen zijn! Ik denk echt dat veel meiden deze geur lekker zullen vinden. Ook kan ik je vertellen dat de geur enorm lang blijft hangen wat ik altijd erg belangrijk vind!

De prijzen variëren per winkel maar een versie van 30ml start bij ongeveer €50,00. Ga jij deze geur binnenkort toch even bekijken in de winkel? Ik kan het je zeker aanraden om eens te gaan ruiken!

1 thought on “Zadig & Voltaire – Girls can do anything”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge