Lifestyle

Zin in een nieuwe inrichting? Pintratruin!

Interieur fascineert me steeds weer. Ik ben het afgelopen jaar al twee keer verhuist (van Velp naar Breda en van Breda naar Amsterdam) en vind het iedere keer weer heerlijk om nieuwe spulletjes te kopen. Zoals jullie weten ben ik gek op wit en landelijke items en hier ga ik dus ook vaak voor. Wel is het zo dat ik van tevoren graag even op het internet rondkijk wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is! Ik ga graag op zoek naar inspiratie en kom zo steeds weer op nieuwe ideeën. Wel is het zo dat je niet alles wat je op internet tegenkomt ook echt terug kunt vinden in de Nederlandse winkels, zonde! Intratuin heeft nu dus iets bedacht om beide te combineren: Pintratuin! Aangezien er heel veel woonitems van Intratuin op Pinterest staan is het erg makkelijk een mooi pinboard te creëren met Intratuin woonartikelen. Zo kan je van tevoren alles mixen en matchen en kun je de uiteindelijke combinatie dezelfde dag nog ophalen bij een Intratuin bij jou in de buurt.

Even geen budget voor een make-over en toch enthousiast geworden? Intratuin heeft een ontzettend leuke actie opgezet: Pintratuin! Je stelt je eigen pinboard met Intratuin-items samen, gebruikt de hashtag #pintratuin en wie weet win jij straks alle items die op je pinboard staan! Ik maakte alvast mijn eigen Pintratuin pinboard:

Nog even alle regels op een rijtje:

1. Om mee te doen, heb je een Pinterest-account nodig. Deze kun je aanmaken op pinterest.com.
2. Creëer je eigen bord via ‘Een bord maken’. Geef je bord de naam ‘Pintratuin’ met daarachter een koppelteken en een naam die past bij jouw creatie. Bijvoorbeeld: ‘Pintratuin-sfeervolle herfst’. Geef je bord een passende omschrijving en voeg de hashtag #pintratuin toe. Zo is duidelijk dat je meedoet aan onze actie en is je bord goed vindbaar.
3. Volg Intratuin pinterest.com/intratuin en bekijk onze pinborden.
4. (Re)pin minimaal 10 Intratuin artikelen van onze pinborden die je leuk vindt op jouw eigen bord. Creëer jouw eigen unieke stijl en en leef je uit met allerlei pins die passen bij jouw stijl.
5. Geef een persoonlijke twist aan je bord! Upload of pin een mooie omslagfoto en leuke quotes, jouw favoriete planten of kleuren. Hoe creatiever en origineler, hoe meer kans je hebt dat jouw bord werkelijkheid wordt! Zorg er wel voor dat je niet per ongeluk de verkeerde items pint, dan kan het wel eens aflopen als in de video hieronder ;-)

De actie loopt van 23 september t/m 11 oktober 2013 en de 10 beste deelnemers winnen hun eigen pinboard. Twijfel dus niet en klik hier om mee te doen!

Advertorial

9 thoughts on “Zin in een nieuwe inrichting? Pintratruin!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.