Inrichting lifestyle

Zomerdecoraties

Zoals jullie weten ben ik gek op het decoreren van mijn kamer(s). Als enigst kind had ik het geluk dat we wat kamers over hadden en nadat mijn vader de enorme zolderkamer had ingepikt mocht ik de extra slaapkamer hebben. Vroeger had ik dus een slaapkamer en een speelkamer (oh the good old days) maar tegenwoordig gebruik ik de tweede kamer als werkkamer. Ik heb diep respect voor alle thuiswonende bloggers die hun perspakketjes bewaren op hun slaapkamer, ik ben namelijk ontzettend blij met de extra opbergruimte die ik nu heb. Maargoed, terug naar de decoratieverslaving.

foto3

Met twee kamers heb ik twee keer zoveel hoekjes om te decoreren en vorige week vond ik het tijd worden voor een nieuw zomerdienblad op mijn slaapkamer. Ik had nog een hoekje over waar al wel een mooie spiegel stond maar voor de rest nog een tikje kaal was. Tijd voor opvulling! Toen ik vorige week weer eens in de Action was en een hele afdeling met pastelkleurige accessoires tegenkwam wist ik dat het meant to be was. Wit gecombineerd met pastel staat nou eenmaal heel erg mooi..

foto1

De prijzen vielen net zoals altijd weer erg mee:

Decohart – €0,69
Sfeerlicht met tekst – €1.19
Theelichthouder glas (waarvan ik er 3 heb) – €0,59
La lune stompkaars mintgroen – €1.02
Dienblad – €3.69
Olielamp met tekst – €2.59

Koop jij vaak nieuwe spullen voor je kamer(s)? En waar shop jij dan graag?

36 thoughts on “Zomerdecoraties”

  1. De action is dan dé perfecte winkel om dat soort dingetjes te kopen.
    Ook heel fijn dat het niet zoveel kost, dat maakt het nog leuker!

  2. Wat een leuke dingetjes en de kleuren zijn echt mooi en vrolijk! Ik had het trouwens niet zo goedkoop verwacht hihi. Ik koop eigenlijk ook best vaak nieuwe dingetjes voor in mijn kamer, ik ga dan naar de action, xenos of flying tyger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge