Zomerzon in de winter.. mijn tip: Philips lumea!

Goedemorgen ladies! Storen jullie je ook zo aan het nare weer van de laatste tijd? De avonden die steeds sneller donker worden gecombineerd met oneindige regen is echt niets voor mij dus tijd voor vakantie! Gelukkig heb ik al een tijdje gepland staan dat ik in december voor twee weken naar Gran Canaria ga dus daar kijk ik echt onwijs naar uit. Zonnetje, strand, lekker eten, losse jurkjes.. I can’t wait!

1

Zo’n zonvakantie midden in de winter betekent natuurlijk wel dat je wat voorbereiding nodig hebt wat betreft mooie gladde benen en oksels: we willen er tenslotte wel mooi verzorgd bij blijven lopen! Heb jij nog steeds geen perfecte optie gevonden voor deze kwestie en kan je wel wat tips gebruiken? Misschien is het artikel van vandaag dan iets voor jou!

De Philips Lumea is (zoals ik al eerder vertelde in deze blogpost) een super apparaat voor het glad houden van je benen, oksels, buik, armen én bikinilijn. Het apparaat werkt door middel van IPL technologie en bij correct gebruik kunnen de haartjes die je hebt voorzien van een behandeling met deze krachtpatser tot wel 8 weken wegblijven!

Naar aanleiding van mijn vorige video over dit apparaat heb ik onwijs veel vragen van jullie ontvangen en de meestgestelde heb ik beantwoord in de video hierboven. Wil jij dus weten hoevaak je het apparaat het beste kunt gebruiken, of de behandelingen met de Philips Lumea pijn doen en of ik het apparaat (na al die maanden) zijn geld waard vind? Kijk dan snel de video!

foto4

Na het kijken van mijn video nog steeds een vraag over dit apparaat? Laat dan absoluut een comment achter en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug! Wat je ook kunt doen is een kijkje nemen op de Philips Lumea website (klik hier) voor extra informatie. Wanneer je (bijna) zeker bent over je aankoop zou ik je aanraden dat in ieder geval voor 2 januari 2017 te doen! Dan krijg je via de Philips Lumea website namelijk vijftig euro terug door hun cashback actie en daarvan kan je natuurlijk weer een toffe bikini kopen :)

Ga jij de aankomende maanden nog op vakantie? :)

*Advertorial

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

3 Comments

 1. Patty

  Goed om te horen dat het geen pijn doet! Was ik namelijk toch een beetje bang voor.

 2. Janne

  Leuk dat je weer een video hebt gemaakt! het lijkt me een fijn ding!

 3. Fanny

  Hi Sharon,

  Ik heb gister dit product voor het eerst gebruikt en in de gebruiksaanwijzing staat dat ik over 2 weken weer moet gebruiken. Ik vraag me af of ik in de tussentijd gewoon mag scheren? Hoe doe deed jij dit in het begin van gebruik?

  Ik hoor het graag :)

  Groetjes, Fanny

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.