Zwanger? Vergeet je voedingskussen niet!

Onmisbaar tijdens en na een zwangerschap; een voedingskussen

Je zult nog versteld staan hoeveel mensen geen voedingskussen gebruiken tijdens hun zwangerschap. Een voedingskussen is een kussen dat ontwikkeld is voor vrouwen die zwanger zijn. Het geeft ondersteuning tijdens je zwangerschap en ook na de bevalling. Slapen met een voedingskussen zorgt voor een betere nachtrust en vermindert de ongemakken van het zwanger zijn. Denk hierbij aan bekkenpijn, pijn in de rug en rusteloze benen. Ook geeft ondersteuning aan je zwangere buik en de rest van je lichaam. Kortom een voedingskussen is een onmisbaar maatje tijdens de zwangerschap.

Een voedingskussen kan je op verschillende manieren gebruiken. Het werkt het beste door op de zij te gaan liggen met je buik op het voedingskussen en één been over het kussen. Dankzij de geruisloze vulling van microparels, vormt het kussen helemaal naar je lichaam en heb je de beste ondersteuning. Ook kan je het voedingskussen tegen je rug aan leggen.

Het belangrijkste van een zwangerschapskussen is dat het kussen de juiste ondersteuning geeft waardoor jij kan genieten van een heerlijke nachtrust. Een zwangerschapskussen moet flexibel zijn waardoor het jou kan ondersteunen daar waar het nodig is en je zwangerschapskussen mag niet te zwaar zijn. Let ook goed op de grootte bij het kiezen van een zwangerschapskussen. Een XXL U vormig zwangerschapskussen lijkt misschien wel lekker om in te liggen, maar is een heel gevaarte in je bed wat niet flexibel is. De vulling van het zwangerschapskussen is daarom ook wel het meest belangrijk.

Is een voedingskussen hetzelfde als een zwangerschapskussen?

Ja, het zijn verschillende namen voor hetzelfde product. Een voedingskussen is hetzelfde als een zwangerschapskussen of zijslaapkussen. Laat je hierdoor dus niet in de war brengen. Let erop dat je geen nieuwe voedingskussen hoeft te kopen als je een andere kleur wilt. Daarvoor zijn de hoezen uitgevonden. Het voordeel is dat je kunt afwisselen tussen meerdere kleuren. Ook kun je de hoezen eenvoudig wassen. Je kunt deze hoezen gewoon apart kopen van een voedingskussen.

Een zwangerschap is voor eenieder anders. De ene vrouw ervaart een voedingskussen als fijn en vindt het product echt een toevoeging. Voor de ander werkt het weer niet. Wat wij zien is dat vrouwen er over het algemeen erg over te spreken zijn. Mede omdat de nachtrust erg belangrijk voor een zwangere vrouw is.}

Wist jij al hoe belangrijk én fijn een voedingskussen is tijdens een zwangerschap? 

Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.