Zwart wit sierkussens – 9 trendy sierkussen in 2022

Zwart wit sierkussens, simpel om even op te halen in één van de voor jou dichtstbijzijnde woonwinkels zou je denken. Toch blijkt het in de praktijk minder makkelijk heb ik de afgelopen weken geleerd. Ik ben namelijk al weken op zoek naar leuke zwart wit sierkussens voor op mijn bank maar krijg ze maar niet gevonden. Ja, oké, ik vind hier en daar wel wat simpele sierkussens die er ‘prima’ uitzien maar ik wil natuurlijk wel kussentjes waar ik echt blij van word. Kussens die echt bij mijn bank, smaak en de rest van mijn interieur passen en die ook nog eens bij de trends van 2022 passen. Na weken vol teleurstellende tripjes naar de woonboulevard ben ik dus ook maar een online zoektocht gestart en jawel, daar heb ik gelukkig wel verschillende parels gevonden. Ben jij nou toevallig ook op zoek naar mooie sierkussens in minimalistische kleuren of sierkussens die vooral gebaseerd zijn op de stijl zwart-wit? Klik dan snel op lees verder voor 9 geweldige opties.

Kussens zwart wit


zwart wit sierkussens

Hoe leuk zijn bovenstaande opties! Het is dat mijn bank geen 5 meter breed is, anders zou ik ze er denk ik allemaal op willen leggen. Er zit ook eigenlijk wel van alles wat tussen en ik vind elk kussentje wel iets speciaals hebben. Zo ben ik zelf bijvoorbeeld gek op velvet, fluffy materialen en sierkussens met abstracte vormgevingen. Dat soort kussens staan ook prachtig bij een hotel chique interieur (luxe woonkamers met goud, grote vazen, droogbloemen en luxe designer boeken dus). Sierkussens met (een deel van) een gezicht zijn nu natuurlijk ook super trendy en daar zou ik dus ook zeker graag nog een sierkussen van willen aanschaffen. Heb je zelf een mooi kussen gezien? Onderaan dit artikel vind je de links naar de bijbehorende webshops terug. Hint: ze zijn allemaal lekker betaalbaar.

Welk sierkussen vind jij het mooiste van deze 9? Ik ben benieuwd!

Liefs,
Sharon
Favoriete producten van dit moment:

Misschien vind je dit ook leuk:

2 Comments

  1. Rianne

    Wat een super leuke kussentjes! Ik vind de bovenste twee zelf het leukste.

  2. Melissa

    Mooie kussens. Ik wil zelf ook nog graag een kussen met een gezicht/oog erop getekend. Bedankt voor de tips!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.